REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

PROCURORII cer ÎNCHISOARE pentru tatăl VITREG al Cătălinei PONOR!

PROCURORII cer ÎNCHISOARE pentru tatăl VITREG al Cătălinei PONOR!

Replica API 20 septembrie 2021 | 21:31 9968

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor urmează să afle în curând dacă va face închisoare sau va scăpa cu o amendă, după ce s-a luat la bătaie cu doi polițiști locali.

Peste mai puțin de o lună începe procesul lui Florin Bărbascu, tatăl vitreg al Cătălinei Ponor. Bărbatul este acuzat de ultraj și loviri, după ce a avut o contră dură cu doi agenți de la Poliția Locală, în luna martie a acestui an.

Rechizitoriu dur pentru tatăl vitreg al Cătălinei Ponor

Lucrurile par destul de complicate în acest moment pentru tatăl Cătălinei Ponor, care a fost trimis în judecată cu un rechizitoriu destul de dur întocmit de procurori.

El este acuzat de două infracțiuni de loviri și alte violențe și de ultraj comis asupra unui polițist sau jandarm (deși în incident au fost implicați doi polițiști de la Poliția Locală). În plus, procurorii susțin că în cazul faptelor comise de tatăl vitreg al Cătălinei Ponor se

Florin Bărbascu riscă o pedeapsă maximă de 9 ani de închisoare (6 pentru lovire și 3 pentru ultraj) însă poate scăpa și cu o amendă sau sau poate fi achitat de judecători. În acest moment, el se află sub control judiciar iar unul dintre polițiștii locali agresați solicită și despăgubiri materiale.

Florin Bărbascu nu a fost lăsat să intre pe strada unde avea sala de fitness

Pe 6 martie 2021, Florin Bărbascu a ajuns în cătușe după un incident cu doi polițiști locali care nu i-au permis accesul pe o stradă rezervată riveranilor, deși acesta era proprietarul în acte al unei săli de sport care se afla la adresa respectivă. În imaginile de pe camerele de supraveghere de vede cum tatăl vitreg al Cătălinei Ponor le arată agenților actele pe telefon și îi invită în interior pentru a le pune la dispoziție actele în original, însă aceștia refuză.

Discuția degenerează iar bărbatul le cere polițiștilor să nu-l atingă după care încearcă să intre în sediu. Polițiștii locali vor să-l oprească, însă fără succes. Ulterior, la fața locului își fac apariția mai mulți polițiști care pătrund la recepția sălii și îl încătușează pe Bărbascu, scrie wowbiz.ro.

Polițiștii spun că au avut nevoie de îngrijiri medicale

Inițial, procurorii au cerut reținerea bărbatului, însă judecătorii au decis ca acesta să fie cercetat sub control judiciar. Conform unui comunicat al poliției, agenții implicați în altercație au avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale după ce au fost agresați de tatăl vitreg al Cătălinei Ponor. Acesta a respins acuzațiile și le-a spus judecătorilor că agenții au fost cei care au provocat întregul scandal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa il intrebati pe Caruntu Eugen cum si-a angajat sotia la spit si la dgas constanta.
3
2
Asta este Locala
5
1
Locala e abuz politic
6
3
Uite cum statul protejeaza niste,, politisti,, analfabeti care nu cunosc legea, niste escroci mizerabili care nu stiu sa completeze un proces verbal. Stim cu totii nivelul de nepregatire al celor de la politia locala sau gardieni publici.
11
4
Pai aia 2 credeau ca daca le merge la piata unde hartuiesc mamaiele cu patrunjel, le merge cu oricine. Bine le a facut.
19
2
datii afara pe incompetenti de la locala
15
0
Ne ai rupt pwla cu comentariul tau lafel in toate postarile
7
7
Locala doarme acasa dupa amiaza in Wekeend si la tura de noapte,Comandasu stie!Poate afla si Neacoita primarul de carton!
7
6
SE NAZARE LA POLITIE. i-a cautati pe iutub
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108