REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Procurorul din cazul copilei ucise la Arad: "Tatăl vitreg a spus că s-a gândit să scape de cadavru şi l-a lăsat lângă cimitir"

Procurorul din cazul copilei ucise la Arad: "Tatăl vitreg a spus că s-a gândit să scape de cadavru şi l-a lăsat lângă cimitir"

Replica API 2 noiembrie 2021 | 00:00 1967

Antena 3 a obţinut în exclusivitate declaraţia procurorului din cazul copilei ucise şi incendiate pe câmp, în Arad. Anchetatorii fac chiar la această oră reconstituirea morţii copilei de 4 ani. Tatăl vitreg al fetei - principalul suspect - a fost adus acasă, în apartamentul în care se crede că a fost ucisă fetiţa.

Omul recunoaşte că a dus trupul fetei pe câmp într-un geamantan, însă se contrazice în declaraţii.

"Inculpatul nu a recunoscut săvârşirea faptelor, a declarat doar că în cursul zilei de sâmbătă a auzit un zgomot, o lovitură în baie şi a observat că victima căzuse pe gresie în exteriorul căzii. Apropiindu-se de copil a constatat că fetiţa nu are puls, astfel încât s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru pe care l-a ambalat practic într-un geamantan. A apelat apoi o firmă de taximetrie, s-a deplasat cu taximetrul până în cartierul Bujac din cartierul Aurel Vlaicu din Arad. După ce a ajuns în zona cimitirului din Bujac a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând apoi de la faţa locului.

Inculpatul nu a recunoscut nici incinerarea cadavrului. Mama copilului nu ştia de cele întâmplate, născuse de şase zile şi nu a venit acasă decât în cursul zilei de luni. A întrebat unde este minora şi concubinul i-a răpuns că se află în vecini.

Conform declaraţiei martorei, este cunoscut ca şi consumator de droguri", a declarat procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul din Arad, Ruxandra Tarcea, marţi, în exclusivitate, la Antena 3.

Tatăl copilei a fost reținut marţi, este în custodia poliţiştilor, iar el urmează să fie prezentat astăzi în fața procurorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Pentru acuzaţiile care i se aduc, de violenţă în familie, omor şi profanare de cavadre, el riscă să-şi petreacă peste 20 de ani în spatele gratiilor. În toată această perioadă, mama fetiţei era în spital de şase zile, cu un nou-născut, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108