REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Producţia de alcool sanitar s-a triplat în ultimele săptămâni, pe fondul apariţiei cazurilor de coronavirus

Producţia de alcool sanitar s-a triplat în ultimele săptămâni, pe fondul apariţiei cazurilor de coronavirus

Replica API 13 martie 2020 | 00:00 1122

Producţia de alcool sanitar s-a triplat în ultimele săptămâni, pe fondul apariţiei cazurilor de coronavirus, a declarat administratorul uneia dintre cele mai mari companii producătoare de alcool şi băuturi alcoolice din România, Cornel Şfaiţer, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, cererea de alcool sanitar pe piaţa din România a crescut semnificativ, atât din partea lanţurilor de magazine, cât şi din partea instituţiilor publice, în special cele din domeniul sanitar.

"E o cerere enormă. La momentul acesta, este un produs pe care poţi să îl produci în cantităţi limitate, pentru că depinzi şi de alte materii prime, nu doar de alcool. Noi încercăm să aprovizionăm cât putem piaţa din România, dar, repet, nu depinde totul de noi", a afirmat Şfaiţer.

Omul de afaceri din Botoşani susţine că, în ciuda cererii crescute de pe piaţă, preţul alcoolului sanitar, care este utilizat ca principal dezinfectant, nu a înregistrat o majorare similară altor produse sau materiale sanitare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
luati ca si asa nu ajuta. Poare mai crapa din tigani,pesedisti,trintori cu pensii speciale!
0
1
numai asa invatati sa va spalati pe maini stocurile de sapun nu sau epuizat asa este imputit romanul numai cand o vede groasa la cur se spala ,de saracie unii oameni nici lu au apa calda permanenta
1
1
Te-ai trezit si tu, prostule, cu lozincile tale de doi lei din piata lu pejte. Ia zi, vine DNA pe CoVid19 sa-l ia?
1
0
Dar productia de masti pentru protectie, de alti desinfectanti cu adevarat adecvati in aceste momente, dar medicamente necesare pentru perioada pe care o traversam..... ??? Romania trezestete !
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108