REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Profesoara din dosarul "Sex cu minori la salonul de masaj" este liberă, dar nu are voie să părăsească localitatea

Profesoara din dosarul "Sex cu minori la salonul de masaj" este liberă, dar nu are voie să părăsească localitatea

Replica API 29 ianuarie 2014 | 00:00 971

Ceilalţi au fost arestaţi

Ceilalţi au fost arestaţi

Profesoara de informatică de la Liceul Mihai Eminescu, cercetată într-un dosar penal de procurorii DIICOT Constanţa, Margareta Drăguţ, a fost prezentată Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare, însă magistraţii au dispus ca aceasta să nu părăsească localitatea de domiciliu. Cât despre ceilalţi şase reţinuţi, printre care şi poliţistul Lucian Borcea, dar şi jandarmul, ei s-au ales cu mandat de arestare pentru 29 de zile. Este vorba despre: Claudiu Giorson Belecciu, Lucian Borcea, Silviu Nicolae Peniu, Mioara Duţu (recepţioner), Narcis Mihai Negoiţă (taximetrist) şi Cristian George Chirimbu - proxenetul. Toţi au depus recurs.

"Admite propunerea formulată de DIICOT Serviciul Teritorial Constanţa, privind arestarea preventivă a inculpaţilor Belecciu Claudiu-Giorson, Duţu Mioara, Negoiţă Mihai-Narcis, Borcea Lucian, Peniu Silviu-Nicolae şi Chirimbu Cristian-George. (...) Respinge propunerea de arestare preventiva formulată de DIICOT Serviciul Teritorial Constanţa privind arestarea preventiva a inculpatei Drăguţ Margareta. Dispune luarea măsurii obligării de a nu părăsi localitatea Constanţa faţă de inculpata Drăguţ Margareta, pe o perioada de 30 zile de la data de 27.01.2014 la 25.01.2013", potrivit portalului Tribunalului Constanţa. Reamintim că un scandal sexual uriaş s-a stârnit în Constanţa, implicate fiind şi minore! O profesoară de la Liceul Mihai Eminescu, Margareta Drăguţ, un poliţist din cadrul Secţiei III, Lucian Borcea, şi un fost jandarm, Silviu Nicolae Peniu, erau pioni importanţi în gruparea infracţională, care racolau minore şi le puneau să se prostitueze, sub paravanul unui salon de masaj erotic. Este vorba despre Pink Cats, al cărui administrator este Claudiu Giorson Belecciu, chiar concubinul cadrului didactic, dar şi cel care în urmă cu doi ani vindea poliţiste şi secretare la preţuri accesibile. Treburile erau bine împărţite, respectiv profesoara posta anunţuri pe internet, poliţistul îi ţinea la curent cu controalele oamenilor legii şi ajuta la transportarea acestora de la o locaţie, la alta, iar fostul jandarm punea la dispoziţia acestora un apartament. Însă, la data de 26 ianuarie, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Constanţa şi procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, dar au descins şi la sediul Pink Cats, de pe strada Dumbrava Roşie. În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 5.950 de lei, 3 laptop-uri, 2 de unităţi centrale de calculator, o tabletă, 33 de cartele SIM, 21 de telefoane mobile, 5 de stick-uri de memorie, 5 carduri micro SD, 8 C.D-uri şi înscrisuri. Din investigaţii s-a stabilit faptul că, începând cu anul 2012, prin intermediul unei societăţi comerciale ce deţinea un salon de masaj, membrii grupării infracţionale ar fi desfăşurat activităţi de proxenetism. Angajatele salonului ar fi asigurat servicii sexuale contra cost, atât la salon, cât şi în hoteluri din Constanţa, Eforie, Năvodari. Pe lângă cei şapte, procurorii DIICOT au dispus cercetarea în libertate a nouă tinere, suspectate de săvârşirea infracţiunii de prostituţie. În cauză mai sunt cercetate alte două persoane, care se află încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă, fiind condamnate în altă cauză, în anul 2012, pentru trafic de persoane.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108