REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Prognoza meteo pentru următoarele zile. Vești proaste de la meteorologi

Prognoza meteo pentru următoarele zile. Vești proaste de la meteorologi

Replica API 22 februarie 2018 | 00:16 301

Vineri

Vremea va fi în general închisã. Pe parcursul zilei pe arii restrânse, la munte, în nord şi în nord-est şi cu totul izolat în rest va ninge, iar în nord-vest vor fi precipitaţii mixte.

Seara şi noaptea, local în regiunile nordice şi estice precum şi la munte va ninge, iar în cele centrale pe arii restrânse vor predomina ninsorile, potrivit meteoplus.ro.

Izolat vor fi condiţii de formare a poleiului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului în sudul Banatului, pe crestele montane şi în deltã. Temperaturile maxime vor avea valori de la -3 grade în nordul Moldovei, pânã în jur de 8...9 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -8 şi 2 grade.

Sâmbătă

Cerul va fi variabil în vest şi nord-vest, iar în restul teritoriului înnorãrile accentuate vor persista şi temporar se vor semnala precipitaţii pe arii relativ extinse. Acestea vor fi sub formã de ninsoare, însã trecãtor în special în prima parte a zilei, în extremitatea sudicã a Olteniei şi a Munteniei precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, ziua în Câmpia de Vest, iar în a doua parte a intervalului în sudul şi sud-estul ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade în nordul Moldovei şi 6...7 grade în Dealurile de Vest. Temperaturile minime, vor fi mai scãzute decât în noaptea precedentã, chiar sub pragul de ger în nordul Moldovei şi în depresiunile din estul Transilvaniei, urmând a se încadra la nivel naţional în general între -13 şi -1 grad.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108