REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Proiectul Complexului Balnear și de Recuperare Eforie, repus pe tapet pentru finanţare de la CNI!

Proiectul Complexului Balnear și de Recuperare Eforie, repus pe tapet pentru finanţare de la CNI!

Replica API 27 iulie 2017 | 00:09 337

Început în anul 2013 dar abandonat în 2015, proiectul complexului balnear BALNEO MED CLINIC, situat pe Bd.23 August din Eforie Nord, a fost luat în discuție în această săptămână pentru a se reactualiza și a se depune cât mai repede pentru finanțare la Compania Națională de Investiții (CNI), anunţă primarul oraşului Eforie, Robert Şerban.

“Scopul proiectului este realizarea unui complex balnear și de recuperare medicală care să ofere servicii de diagnosticare și tratament structurat pe principalele profile recuperatorii, curative și profilactice cu adresabilitate pentru mai multe tipuri de afecțiuni cum ar fi: reumatismale degenerative, reumatismale de tip inflamator, locomotorii, posttrumatice, respiratorii, ale sistemului nervos central și periferic, neurologice și traumatisme cerebrale, vasculare periferice, motrice, boli asociate (respiratorii, profesionale, endocrine, nutriție și metabolism). Pe lângă o dotare cu echipamente medicale specifice și de ultimă generație se vor efectua proceduri care au la bază utilizarea nămolului terapeutic extras din lacul Techirghiol, apele minerale sulfuroase, clorurate, bicarbonate, sodice mezotermale, apa mării și bioclimatul marin bogat în aerosoli salini.

În afară de beneficiile evidente ale acestui complex balnear, investiția va aduce noi locuri de muncă în orașul Eforie”, a anunţat Robert Şerban. “Lucrurile bune încep să se întâmple în orașul nostru!”, a conchis edilul, într-o postare pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma doare in cur de proiectul asta futuristic sau de cine este boul care la initiat....eu nu am curent electric in cartierul nou din Eforie sud...asa ca ma pis pe elucubratiile primarului...TRAGE BA ODATA CURENTUL ALA!
0
0
Baliverne doar pe hartie
3
0
Si blocurile cu regim social din sud au inceput in aceiasi perioada dar nu se mai pot termina din cauza fostului primar si al administratorului public care au furat 1000000 euro conform controlului curtii de conturi.Asa ca Ba jegosule taci dracu psd-ist imputit.
7
0
Ptr ioana si baliverne. Handicapatilor scrie clar in articol cand a inceput proiectul . Important este sa se faca.
5
0
Asta este proiectul fostului primar I.O.B. ca si gradinita !! Ba jegosilor !!
0
3
Vezi sa nu te lasi corrupt de mafiotul de chipara,boschetele,betivul,cu seratele Lui de orgii ,bautura si alte substante,CA el e tabacit de astea,dar tu esti baiat tinar frumos intelligent,si nu se merita sati strici fatada,cu UN asemenea specimen
5
0
Asta este proiectul fostului primar
0
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108