REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Proprietarii câinilor periculoși, amendați de Poliția Locală Constanța

Proprietarii câinilor periculoși, amendați de Poliția Locală Constanța

Replica API 11 septembrie 2018 | 00:09 411

Polițiștii locali acordă o atenție deosebită respectării prevederilor legale privind deținerea câinilor cu potențial periculos.

Astfel că aproape că nu trece zi fără ca aceștia să nu sancționeze constănțeni proprietari de animale de companie care nu respectă legea. Astfel, în perioada 3 – 9 septembrie a.c., polițiștii locali au amendat cu 1.500 de lei două persoane care nu au respectat prevederile OUG 55/2002. Aceștia plimbau câinii, pe domeniul public, fără botniță. „Pe această cale, aducem în atenția opiniei publice, totodată, că nerespectarea obliga iilor legale privind deţinerea unui animal de companie şi plimbatul câinelui fără lesă sau botniță pe drumurile publice, în parcuri şi alte spaţii/locuri publice, chiar şi însoţiţi de stăpân, cu excepția locurilor special amenajate, poate atrage răspunderea contravențională a însoţitorului animalului de companie cu amendă contravențională ce poate ajunge până la 1.500 de lei, la fel ca și în cazul prezentat", au declarat reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dlor.politisti...cand veti lua masuri drstice impotriva numitului FLOREA EMIL din CERNVODA,str. 1907 nr.8, care zilnic lasa cainele periculos pe strada..de ce nu luati masuri???de nu-l sanctionati pentru faptul ca depoziteaza resturile menajere in fata caminului de batrani???desi in ael loc este un panou avertizor care interzice aruncarea si depozitarea gunoaielor???de ce le-ati mai montat acele panouri daca nu luti masuri de sanctionare???cine s-o faca???multumesc Politiei Locale...
2
0
frectia pulii, intai sa adune toti maidanezii care au umplut parcurile si te ataca daca te plimbi singur in zona
1
0
Solutia este plimbatul ciinilor in spatiul public interzis. Am fost in jum din Europa si n-am vazut macar 1 ciine pe strazi Primaria sapuna taxa anuala pedetinere de ciini Toate strazile pline de mizerii deciine --Bravo pol locale ca incearca sa faca ordine
3
1
200 de euro daca nu are botnita si face parte din categoria cainilor periculosi! Dar cine sa dea o astfel de amenda?Politia?care politie?care este mana in mana cu toti interlopii de pe zona?
2
2
amenzile trebue marite,,sunt mici,,confiscat cainele.
2
1
Bai handicapatuoe lasa-ne cu psd-ul tau si cu comentariile tale cretinoide! Esti un cretin si tu si clona ta!
2
4
Si mie mi au pus botnita rudele mele
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108