REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Propunere incredibilă la Senat! Ce s-ar putea întâmpla cu cei care recunosc că au dat mită!

Propunere incredibilă la Senat! Ce s-ar putea întâmpla cu cei care recunosc că au dat mită!

Replica API 25 decembrie 2017 | 22:09 409

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a semnat și a depus la Senat o propunere legislativă pentru modificare şi completare a Legii nr.135/2010 privind Codul de procedură penală şi a Legii nr.286/2009 privind Codul penal prin care mituitorii ar putea scăpa de pedeapsă dacă își recunosc fapta în maxim 6 luni. Proiectul vine și cu pedepse pentru procurorii care fac înțelegeri cu denunțătorii din dosarele penale.

Potrivit propunerii deputatului PSD, ”mituitorul nu se pedepsește dacă denunță fapta mai înainte ca organul de urmărire penală să fi fost sesizat cu privire la aceasta, dar nu mai târziu de 6 luni de la data săvârșirii ei”.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
normal ca noi nu vom pleca, cei ce vor pleca, dar nu din tara ci in puscarie, sunt ei CIUMA ROSIE
3
1
dar de ce sa plec eu,de unde m-am nascut si sa nu plece-n pula mea Tarficeanu cu Ciordake si cu fostul militian Hamsterul,pe o insula,sa faca acolo "statul lor"si sa-si ia si mokangii si admiratorii cu ei.Avem o tara prea frumoasa pt.ca sa o lasam dejectiilor umane.
3
2
Faceti-va bagajele,la nepesedisti ma refer,si plecati unde vedeti cu ochii.Asta va deveni tara hotilor din ciuma rosie.Sa-i lasam sa se sature! Sau mai este o varianta,sa iwsim in strada si sa-i fortam sa plece ei.
3
2
Norma, asa cum o propune asta, permite ca un Pescariu, care a recunoscut la 8 ani dupa evenimente ca a dat mita lui Cocos si guvernantilor PDL, sa nu mai scape. Daca recunoasterea nu este in interiorul celor 6 luni, nu ii mai scapa de puscarie. Ce dracu nu poate mintea voastra sa priceapa? Retardatilor!
6
0
Dati le muiane la fraieri...Fara puscarie in Romania !.
9
0
Moarte si jegomenurilor din secretariate si subsecretariate... viermaraia de curve si pesti de pe acolo! Moarte tiganilor si machidonilor!!!
11
2
haiducia cu acte in regula.La ce p.l.m sa mai muncim cand putem sa dam in cap vecinilor sa luam"de la bogati''si sa dam"saracilor".Dam eventual o spagutza daca e sa ne prinda militia si gata.Aia care locuiti vis-a-vis de H.Coanda si alte cartiere tiganesti-ochii mari;tiganii vor putea sa faca ce vrea pwla lor;eventual sa va luati arme pentru auto-aparare.c-ta devine jungla.
12
3
nepermis sa propui ptr cei ce fura cu legea in mana- parlamentari- din buzunarul saracului
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108