REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Protecția Consumatorului, VERIFICARE la magaziul Brick, în cazul clientului care a returnat un produs și nu și-a primit banii

Protecția Consumatorului, VERIFICARE la magaziul Brick, în cazul clientului care a returnat un produs și nu și-a primit banii

Replica API 15 decembrie 2018 | 00:00 549

Protecția Consumatorului a demarat o verificare la magazinul Brick din Constanța! Constănțeanul despre care Replica a scris că returnat la magazinul mai sus menționat un produs în valoare de peste 200 de lei și n-a mai primit banii înapoi, deși a făcut demersuri scrise în acest sens, are vești! A recuperat suma, iar asta după ce reprezentanții Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului au făcut o vizită la Brick.

„Am achiziționat pe 13 septembrie 2018 mai multe produse, în valoare de 341,26 lei, printre care și o vopsea lavabila OSKAR, ultra interior ceramic în recipient de 8,5 kg, cu prețul de 221,6 lei, TVA inclus. Dându-mi seama când am ajuns la mașină că produsul nu-mi îndeplineste necesitățile, m-am întors în magazin și am returnat produsul pe aceeași data la ora 15.09 la biroul informatii, produsul fiind preluat de un angajat al magazinului. Am reintrat în magazin și am luat produsul de care aveam nevoie, plus alte câteva produse conform bonului cu nr. CT0352082704 din aceeași data, ora 15.05. Pentru că noile produse achiziționate nu au depășit pretul de 221,6 al produsului returnat, mi s-a sugerat să accept primirea unei facturi în avans pentru diferență, lucru pe care l-am refuzat, solicitând returnarea sumei de 221,6 lei, și am plătit separat noile produse. Dar n-am primit banii”, a explicat George, pentru “Replica” de Constanța. Deși angajații magazinului au susținut că respectivul client nu și-a primit banii pentru că nu a mers cu factura la casa de stornări cu factura, pentru a obține valabilitatea timp de un an, iată că intervenția OPC a schimbat situuația, în favoarea lui George M. “Am fost sunat de Brick să mă duc să-mi ridic banii și să le semnez o hârtie că nu am alte pretenții. Au fost contactați de ANPC”, a declarat George M.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e cazul sa va plangeti, cine intra acolo stie ce calitate are serviciul de vanzare din magazinul repectiv, intrand in mizeria aia de magazin iti asumi riscul sa fi tepuit....Lumea traieste cu mentalitatea Ieftin si bun....nu e chiar asa, insa Constanteanul merge acolo ca asa s-a invatat , intr-un hambar plin de praf si murdar , lipsit de aer conditionat atat de necesar vara . Asta e ce vrea el, Dedeman, Bricodepot, Practiker il sperie din start, dc arata bine el crede ca produsele sunt scumpe....total gresit , dar e greu sa schimbi mentalitati....
4
0
Jeg mazare a vandut tot terenu din ct pe spagi trebuia psrcari acolo nu blocuri
3
0
titlul articolului trebuia sa fie: Cum sa strici ziua la toti doar dormind pe tine.
0
0
Brick preturi corecte de kakao . Produce pentru clown din madagascar
3
0
Brick a fost fraier aici, ca de obicei, ca sa nu mai iasa scandal. Pai ce putere avea ANPC intr-un asemenea caz bizar? Au fost ei de acord ca sa nu-si ia amenzi pe varii nereguli ce au de fapt mai toate firmele.
0
2
Prost-proasta mai esti,da rau de tot ,ca de altfel si restul retardatilor pro Brick.
2
1
La Brick scrie clar ca nu primesti banii inapoi, ci doar primesti alt produs de banii respectivi. Cum vreti sa primiti banii inapoi daca scrie atat de mare si de clar. Doar cu OPC-ul se poate.
0
6
Ce oximoron
4
1
La fel am patit si eu la Brick Mangalia.
4
0
F bine , am patit la fel cu Brick ul
4
0
Numele magazinului care primeste sticlele nedesfacute? Nu de alta dar sa nu cumparam de acolo
4
1
S-a vazut melteanu in magazin si a pus in carut de cumparaturi obiecte la gramada.daca ar face toti asa aia de la casele de marcat cand ar mai iesi din tura? De curand o retea de magazine anunta ca primeste inapoi sticlele cu bautura nedesfacute ramase de la petrecerile cumparatorilor. Cum adica? Un alt client va lua apoi de la raft sticle cu bautura care au fost in casa unora cu tot felul de microbi pe ele???? OPC CE PARERE ARE DESPRE ACEASTA PRACTICA A MAGAZINULUI???
9
5
Atat te mai caci pe tine. Era greu sa te duci la stornari, trebuia sa te caute acasa cu scuze ca esti tu cascat si nu vezi ce cumperi si banutii legati cu funda rosie. Baaa..de aia e tara asta asa.
17
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108