REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Protest pro Guvern la Cotroceni: „Jos Iohannis!”

Protest pro Guvern la Cotroceni: „Jos Iohannis!”

Replica API 6 februarie 2017 | 04:58 460

Peste 1.500 de oameni protestează duminică, la Palatul Cotroceni, scandând „Demisia” şi "Iohannis şi ai lui, trădătorii neamului" şi afişând hârtii pe care scrie: "Susţin Guvernul legitim”, "Jos Iohannis”, "Jos Kovesi” şi "Jos labele de pe Guvern”. Unii dintre manifestanţi spun că cei care protestează în Piaţa Victoriei sunt manipulaţi, iar alţii reclamă faptul că ei trebuie să stea pe un trotuar, în timp ce la protestul din faţa sediului Guvernului este spaţiu larg de desfăşurare.

Manifestanţii afişează mesaje precum: "Ai băga ţara-n belea, vine Luluţa să te ia", "Iohanis, demisia", "Respectă votul majorităţii, nu admitem ca minoritatea să guverneze ţara", "Jos Iohannis", "Domnule preşedinte, am votat PSD dar, nu sunt ciuma roşie".

O femeie a venit la manifestaţie cu o hartă a României, pe care a afişat-o pe unul dintre gardurile din zona de protest.

Câţiva oameni s-au urcat, la un moment dat, pe un gard care delimitează zona de protest şi au scandat: "Jos Iohannis", apoi au huiduit şi au fluierat.

În zona de protest de la Palatul Cotroceni a venit şi o tânără cu o pancartă pe care avea un mesaj împotriva Guvernului, aceasta fiind bruscată de unii manifestanţi.

Un student care a venit la Palatul Cotroceni a spus că voia să întrebe ce se întâmplă şi pentru ce se protestează, moment în care o femeie l-a bruscat şi a vrut să îl lovească cu umbrela.

Un manifestant le-a spus jandarmilor că nu este corect ca ei să fie înghesuiţi şi cei care protestează în Piaţa Victoriei să aibă un spatiu atât de larg de desfăşurare.

Cei mai mulţi au hârtii albe pe care scrie "Susţin guvernul Grindeanu, reprezint vocea tăcută a străzii", "Jos cu Iohannis, trădător de ţară", "Eu sunt românul tău", "Vrem o Românie fără preşedinte penal", "Jos labele după (sic!) ţară", "Iohannis, nu uita, România nu-i ţar (sic!) ta”, "Tineretul a ieşit în stradă de frică că îi dă afară corporaţiile", scrie News.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
klaus esti un penal descoperit ,ai luat case prin fals.
0
0
cei din Germania l-au botezat ghorghe vazand cat de destept este, i-au dat deja medalia de onoare Ghorghe vazand ca se pricepe la meditatii de unde a castigat 7 case iar ca mediator Dero ! asta este presul nostru !
1
3
In atentia mosilor si babelor ce ies in strada sa demonstreze pt PSD-- se deschide un nou supermarket si se dau TIGAI moka.
5
4
ii judecam degeaba. eu ii iert pentru ca asa au fost crescuti, asa au trait si asa o sa moara. nu pot sa vb urat de ei pt ca la batranete omul o mai ia razna . cred ca trebuie sa le explicam alor nostri batranei ca noi vrem altceva si mai ales sa le spunem cum ne vrem noi vietile. poate vor incerca sa ne inteleaga
2
7
Niste comunisti batrinei ,fara minte, au facut galagie degeaba, iar dupa ce au obosit ,au plecat .Nici nu intelegeau despre ce este vorba.
9
8
Au fost un cacat la revolutie! Astia sunt motanii de pe scara care se uita pe vizor si sunt interesati de viata ta! Astia sunt aia care fura la intetinere si fac scandal la sedinte!astia sunt cei care se bat la pomenile oferite de psd,PNL,etc.... nu conteaza cei care dau sa dea de pomana..astia sunt cei care se lupta cu tine sa urce primul in autobuz..sau se lupta cu tine pentru aghiazma. Astia sunt cei care nu au grija de ei insisi ,nu se spala,fac reclamatii celor pe care ii oftica ca au o viata mai frumoasa decat a lor. Multe de zis...
13
7
Va rog sa nu radeti de ei ,este dreptul lor sa manifesteze chiar daca marea lor majoritate sunt prost informati.Ei sunt spalatii pe creier de haznaua 3!
12
7
Iesi afara javra ordinara...
10
13
Hahahahahahahha!!! Ce gluma buna! 1500 de trepanati privitori de latrina 3 si irealitatea tv!
14
12
in sfarsit simt ca suntem romani demni. decat sa facem bancuri sau sa plecam din tara, dam de pamant cu nesimtitii care ne calca in picioare. dragnea nu o sa plece dar indiferent ce se intampla a reusit ce n a reusit nici ceausescu... ne a unit. de batrani imi pare rau, stiu o duc greu si psd le a promis multe. nu e normal sa ne invrajbim noi oaamenii din strada pentru niste magari din birouri. azi sunt mandru ca sunt roman
16
4
Amice, cine a fost la conducerea tarii dupa 89 incoace mai tot timpul? Asa ca te rog taci, ca toate astea pe care le-ai enumerat tu sunt din cauza voastra
8
2
Baiatuleiti recomand sa te barbieresti si sa pui mana pe o carte de gramatica!
7
7
Sunt de toata mila acesti saraci manipulati de gasti PSD cu ulei, pui, etc. Pacat ca nu asculta de tineret.
16
12
cu dedicatie hanistilor ciolosisti basisti cretini : A venit ziua sa va aratam ca nu voi a-ti castigat nici la alegeri si nici acum indiferent de zilele pierdute in strada la care mai mult v-ati distrat, pacat ca nu v-au pus si ceva manele, ei de azi incepand vom iesi noi sa va aratam ca santem mai multi si nu mor caii cand vor niste caini ca voi !
13
15
Bulangii si muiste in piata, mai au si postaci la fel ca ei. Prostilor fara experienta de viata nu vedeti ca sunteti manipulati pentru slabirea romaniei si pentru ruperea tarii? Dodon a primit de la Putin o harta cu Moldova mare.
11
11
romanii nu au scrupule, se injunghie frate pe frate pentru bani , uitati va neam de rahat cum ati ajuns sa va injurati batranii astia suntem si ne meritam soarta , suntem tarfele europei , exemplul negativ in vest , hotii, traficantii de droguri si carne vie care fac reclama Romaniei prin afara nu sunt pensionari ma borfasilor care va injurati batranii pe internet, neam de curve, poponari si proxeneti rusine
12
15
INCREDIBIL ! Acum protesteaza cei de varsta a treia, tocmai ei care au lasat o revolutie neterminata..., s-au lasat manipulati, dezinformati, amagiti 27 de ani. Gata, ajunge ! E vremea tinerilor sa-si croiasca viitorul pentru ei si copiii lor, e timpul lor, si ei chiar stiu ce vor, nu se mai lasa pacaliti, inselati, manipulati, chiar nu. Sa-i sustinem, sa-i incurajem !
15
17
ai dreaq pachetari. carati-va casa, nu se da nimic.
14
15
Tuturor celor care au vorbit urat despre cei de la cotroceni. Ei nu v-au facu pe voi redusi mintal, incapabili sa ia bacul, si in cate feluri ati fi meritat. Ascultati melodia Au facut copiii nostri dinti a lui t gheorghe, si poate veti intelege cat de viermi sunteti sa comentati acei oameni. Democratia inseamna ca au si ei dreptul la protest. Imbecililor, care vreti dictatura si nici macar nu va dati seama de asta! Prostii dracului!
14
16
JOS TEODOSIE !!! DA-TI DEMISIA !!!
16
3
La cotroceni s-au adunat crezand ca s-a deschis o noua catena ori ca are spectacol fuego.
13
19
Cei ce au iesit in strada impotriva coruptiei nu sustin nici psd, nici pnl, nici alt partid. Ei sustin libertatea, demnitatea, decenta!! Uitati-va in oglida cum ati ajuns, urati, murdari, lasi, complici coruptiei, semi-analfabeti si dispusi sa tolerati orice!!!! pentru o punga de faina!! Nu aveti nepoti, nu aveti copii, nu aveti constiinta? Gata cu coruptia, noi nu toleram coruptia!!!! Nu toleram sa mai moara batranii si copiii in spitale infecte, sa nu aiba copiii scoli decente, sa fim o tara necivilizata!!
18
8
Pensionari analfabeti si boschetari....
17
24
LATRINA 3 si-a trimis muribunzii sa viziteze Muzeul Cotroceni, dar ce sa vezi astazi fiind duminica este inchis. Poate au maine dimineata sansa sa viziteze muzeul, cu o conditie: sa stea toata noaptea la rand ca sunt obisnuiti cu statul la coada. Sa faceti lista sau sa va lasati un obiect care sa va tina randul, o piatra, o sacosa sau orice alceva ce aveti la voi. Naravul sa il luati ca e nociv, pute a comunism.
20
19
Uitati va la ei ce fete de boschetari au. Sunt aia obisnuiti la mocangeala carora le platim subventia la caldura din banii de lapte ai copiilor nostrii. Nu au fost la revolutie cum mananca unul cacat mai jos , NOI am fost la revolutie aia care aveam 20 de ani atunci. Astia stateau acasa si ne sfatuiau sa nu iesim. Acum se vaita ca sunt batrani si nu mai pot munci. Dar sa ii vezi ce viteza au la mocangeala de la ajutoare. La cazare nu mai ai loc vara de ei.
25
19
dragi romani din piata victoriei...
17
22
acesti batrani sunt prostiti de psd sa uitat mult la aznaua 3
21
24
acestia sunt oameni in varsta care au fost in strada SI LA REVOLUTIE dar SI ATUNCI CAND BASESCU A TAIAT PENSIILE in timp ce voi din piata victoriei sunteti masa de manevra, voi care nu stiti ca internetul este si pentru altceva in afara de facebook, voi sunteti retarzii care pe vremea lui basescu funeriu nu erati in stare sa luati bacul!!!
23
18
sa le sugeti pwla la toti care au iesit in piata victoriei.pe voi v-a deranjat cineva la Cotroceni ?? sictir, si bagati-va repede la coada la bonurile de masa date de Firea
16
23
Bai voi sunteti nebuni !!! De ce naibii nu orhanizati proteste sa mergem si noi in piata peste leprele alea capitaliste si corporatiste. Drgnea daca te lasi la mana javrelor puse de ue te blestem de nu o sa ti mai trebuieasca nimic. Te am votat atatia fa naibii ordine in tara asta . Romania este pentru romani nu pentru nemti unguri si dracu mai sunt javrele astea
19
21
Mie nu mi s-a mai marit salariul de cand am terminat facultatea si m-am angajat ,sa fie 12 ani,pentru ca nu sunt bugetar si legile cu privire la salarizare au acoperit doar o parte din salaratiati .Muncesc pe un salariu putin mai mult decat minim pe economie .Am sa am o pensie de cersetor dupa 17 ani de studii si ani de munca pe masura pentru ca in ziua de azi avem numai genii,galerie si circ si putin care muncesc si gan desc.
18
10
Protestul din Piata Victoriei este organizat de la bun inceput de PNL si USR! Credeti-ma, cunosc multi membrii ai acestor partide si au instigat ca lumea sa iasa! Daca se mobilizeaza PSD-ul o sa iasa urat de tot!
23
19
Este pur si simplu incredibil . Acesti oameni nu merita sa fie injurati , sunt mult prea indoctrinati de asa zisa ciuma rosie pentru a se mai putea opune . Ei nu se gandesc ca au copii , nepoti , unii dintre ei poate chiar si stranepoti . Din pacate acesti oameni au o gandire mult prea egoista si asta tot datorita sistemului . Ei sunt multumiti pentru 2 lei in plus la pensie dar nu se gandesc ca noi cei tineri nu avem prea multe beneficii ...doar imi pare rau ca s a ajuns la asta .
13
24
2 mici siun pahar de bere ACESTI PENSIONARI NU AU UN GRAM DE DEMNITATE.
30
24
evident sa ni se dea... HUUAA bosorogilor.
18
21
hai totusi sa nu ii injuram pe acesti oameni sunt buncii nostrii romanii nostrii , clasa politica ne-a divizat cu sange rece , PLECATI JAVRE CORUPTE PLECATI CU TOTIII indiferent de partid
36
5
Astia sunt votanti psdului. Astia si aia care sunt decedati. Si tot sunt putini. Doar atat s-au putut forta ? Unde e cap de puula codrin jegarescu care zicea ca scoate 1 milion ? Vai de poola vostra. Ati scos la inaintare toti batrani bolnavi. Jeguri umane ce sunteti !
24
21
cine ia numarat roberta anastase sau ea ii numara numai pe cei den piata victoriei
19
11
OFF Doamne! Prostia nu doare?
18
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108