REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PROTEST. Traficul pe bulevardul Kiseleff a fost închis

PROTEST. Traficul pe bulevardul Kiseleff a fost închis

Replica API 21 iunie 2018 | 00:00 206

Poliţia a închis traficul pe bulevardul Kiseleff, după ce numărul protestatarilor din Piaţa Victoriei a ajuns la câteva mii.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, s-a aplicat deviere de la bd. Arhitect Ion Mincu până la Piaţa Victoriei şi de la Charles de Gaulle până la Piaţa Victoriei.

Protestatarii continuă să vină în număr mare în Piaţa Victoriei şi afişează lozinci antiguvernamentale şi de aprobare a condamnării în instanţă a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Cei prezenţi strigă "Demisia, demisia!", "Nu vrem să fim o naţie de hoţi!" şi "DNA să vină să vă ia!", iar pe pancarte se pot citi mesaje precum: "Jos labele de pe Justiţie", "Citi-v-am la Rahova", "Dragnea paznic la independenţa justiţiei", "Fără penali în sistemul bugetar. Anticipate".

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
V-a scapa la recurs ca e nevinovat
1
1
cat poate sa indure liviu ! duce pe umerii lui povara asta, e nedrept, da ce au cu el domne ? gata, nu mai suport, am avut si noi o valoare in tara asta, unicat, dupa ceausescu, el urmeaza , liviu, oltenii astia sunt ceva rar! nu mai e de stat in psd, am luat un pliant cu costa rica, scump foc, de cand cu valurile astea de refugiati mai repede ajungi in noua zeelanda.
3
1
bah oameni bah fiintelor vii,toti sunt o apa si un pamant ,ca e asta la puscarie ca nu e ca e altu fara dosar sau nu,ce mama dracului bah frate..tot intre ei se aleg si tot intre ei se pupa unu pe altu in cur!!bah suntem o natie de prosti din aia mari,suntem niste cacati mici care ne dorim sa ne creasca picioare ca sa ne aruncam in cap in primul wc pe care il intalnim.! da serios acum! in istoria noastra ce parlamentar a facut ceva bun pt noi?? va zic eu ceea ce e evident NICI UNU.datii in mortii lor,va stresati de pomana incontinuu si incontinuu de parca ati avea ochelari de cal..de tot rasu!
2
2
dac e sa alegem sa fie numai 300 precum in film si la referendum,decat multi si hoti mai bine putini si corecti
7
3
daca ar fi posibil, ce bine ar fi sa ajungem la anticipate, am vedea ce sustinere au pnl di usr si uite asa se curata parlamentul dar mai bine prin provocari si lovitura de stat ca asa este mai usor! a mers in 2016 merge si acum
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108