REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Proteste la Washington - Băsescu: Trump, pe cale să îşi facă ţara praf şi pulbere

Proteste la Washington - Băsescu: Trump, pe cale să îşi facă ţara praf şi pulbere

Replica API 8 ianuarie 2021 | 00:00 1558

Fostul preşedinte Traian Băsescu a lansat miercuri seara o serie de critici la adresa preşedintelui SUA, Donald Trump, în contextul protestelor de la Washington, catalogându-l drept ''un om politic mărunt, bolnav de egoism şi putere şi care se pune pe el deasupra intereselor ţării lui''.

Traian Băsescu

''Trump! 'We're making America great again'. După ce a izolat ţara în timpul mandatului, fiind incapabil să înţeleagă că o ţară izolată nu poate fi liderul lumii, este acum, la sfârşit de mandat, pe cale să-şi facă ţara praf şi pulbere. Un mare om de afaceri şi, în acelaşi timp, un om politic mărunt, bolnav de egoism şi putere şi care se pune pe el deasupra intereselor ţării lui'', a scris Băsescu pe Facebook, potrivit Agerpres.

Partizanii preşedintelui SUA, Donald Trump, au pătruns miercuri în clădirea Congresului Statelor Unite după ce au dărâmat mai multe garduri de securitate şi s-au confruntat cu poliţia, care a fost depăşită de evenimente, provocând scene de haos în capitala SUA, transmite EFE.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s-a trezit Petrov sa comenteze
2
0
Cat ar fi Trump de dus cu pluta,mai rau decat a facut Base si mai nou Iohannis nu face el tarii. Noi avem belelele noastre si ne permitem sa judecam pe altii,poate intre timp lumea scapa din vedere ticalosiile si ororile in desfasurare impotriva romanilor. Ne lasati? E vai de curul nostru si ne facem mari sfatuitori ai marilor puteri? Suntem ca broastele care critica crocodilii.
2
4
Ar fi intersant de vorbit pe cifre ca de vorbe goale.America a iesit pe plus si din aceasta revolta pt ca rspunsul autoritatilor n a fost ca la noi sau in alte parti.Politicienii de la noi erau mirati ca nu vine armata cu tancurile si avioanele.Se poate si fara sange.Cam asta ar fi mesajul Poate il inteleg si altii
6
2
Ce mai vrea si boschetarul asta ?
12
2
Da flota unde e?La bosanceanu?
21
2
Hai sictir, chiorule! Esti ultimul om care ar trebui sa-si dea cu parerea despre asta!
17
2
Ascultati ce zice Base ca stie. El a reusit sa faca Romania pulbere.
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212