REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Proxenetul BELECCIU, SUPĂRAT că NU iese din PUȘCĂRIE!

Proxenetul BELECCIU, SUPĂRAT că NU iese din PUȘCĂRIE!

Replica API 1 septembrie 2021 | 22:53 13220

Claudiu Giorson Belecciu se află în penitenciar de circa 4 ani și jumătate, fiind condamnat la 8 ani, în 2017. De ceva timp, însă, a tot depus cereri de eliberare condiționată, fiindu-i respinse de către instanță. Pe lângă aceste solicitări, Claudiu Giorson Belecciu s-a arătat nemulțumit și de faptul că nu a fost recompensat cu permisiunea de ieșire din penitenciar. Însă, reprezentanții Comisiei de liberare condiționată au precizat că a primit această recompensă timp de 5 luni, consecutiv.

Claudiu Giorson Belecciu

Așa cum este precizat mai sus, în timp ce Claudiu Giorson Belecciu se străduiește să obțină eliberarea condiționată, depunând cereri în instanță în acest sens, el se războiește și pentru drepturile sale. A depus o plângere, prin care sesiza că, în loc să primească permisiunea părăsirii penitenciarului pentru 24 de ore, a primit dreptul la o vizită și un pachet. Însă, Comisia de liberare condiționată a precizat că a beneficiat de această recompensă, de mai multe ori, chiar timp de 5 luni consecutiv. Pe cale de consecință, plângerea i-a fost respinsă.

Însă, acest verdict nu i-a tăiat aripile. În continuare așteaptă deciziile instanței cu privire la o posibilă eliberare condiționată și, în plus, a mai depus o plângere care se referă la încălcarea drepturilor.

Aceasta a fost înregistrată pe 3.08.2021, iar termenul de judecată a fost stabilit pentru data de 5.10.2021.

Belecciu a vrut să se arunce în aer când a fost condamnat definitiv

Amintim că Claudiu Giorson Belecciu a fost săltat de oamenii legii din Constanţa, miercuri, 29 martie 2017, în timp ce dădea un interviu. El fusese condamnat la 8 ani cu executare de către Curtea de Apel Constanţa, măsură ce i s-a părut nedreaptă, motiv pentru care a anunţat că se va arunca în aer, cu tot cu maşină, în faţa clădirii instanţelor. Numai că poliţiştii erau deja pe urmele lui, astfel că l-au găsit numaidecât. A fost introdus în Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde celula sa i-a fost păzită în permanenţă şi asta pentru că bărbatul a spus că se va spânzura.

Reamintim că un scandal sexual uriaş s-a stârnit în Constanţa, în 2014, implicate fiind şi minore! O profesoară de la Liceul Mihai Eminescu (la acea dată), Margareta Drăguţ, un poliţist din cadrul Secţiei III, Lucian Borcea, şi un fost jandarm, Silviu Nicolae Peniu, erau, conform anchetatorilor care au întocmit dosarul penal, pioni importanţi în gruparea infracţională, care racolau minore şi le puneau să se prostitueze, sub paravanul unui salon de masaj erotic. Este vorba despre Pink Cats, al cărui administrator este Claudiu Giorson Belecciu, chiar concubinul cadrului didactic. Treburile erau, conform oamenilor legii, bine împărţite: profesoara posta anunţuri pe internet, poliţistul îi ţinea la curent cu controalele oamenilor legii şi ajuta la transportarea acestora de la o locaţie la alta, iar fostul jandarm punea la dispoziţia acestora un apartament. Însă, la data de 26 ianuarie 2014, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Constanţa şi procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, inclusiv la sediul Pink Cats, de pe strada Dumbrava Roşie.

Citește și: Patronul de la Pink Cats, CONDAMNAT! La aflarea veştii, Belecciu a acuzat că totul e „făcătură” fiindcă nu a dat ŞPAGĂ!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamna profesoara p***a la Palade, cum vine asta ? Parcă nu trebuia să ai cazier ca să ai în job la stat
0
0
silviu penisu arunca cu cacat in dusu de la vapor
2
0
Gibonu...caterinca de om
1
0
l a uns ofitzer la vt pe varu directorului general anp halchin asa se agatza lumea pe sistem
2
0
Dar daca il lasi vorbind si pleci de langa el o ora,tot vorbind il gasesti cand te intorci
3
2
Asta nu e Sergiu Floca?
3
0
Gioarsa, nu Giorson.
7
0
Asta mananca din gunoaie
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468