REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

PSD i-a votat pe Rareș Hopincă și Adrian Vigheciu pentru a fi candidații Coaliției la primăriile Sectoarelor 2 și 5

PSD i-a votat pe Rareș Hopincă și Adrian Vigheciu pentru a fi candidații Coaliției la primăriile Sectoarelor 2 și 5

Andreea CONDURACHE 27 martie 2024 | 16:43 675

Social-democraţii l-au ales candidat pentru Primăria Sectorului 2 pe Rareş Hopincă, actual prefect al Capitalei, a anunţat liderul PSD Marcel Ciolacu. De asemenea, consilierul general al Bucureştiului din partea PSD Adrian Vigheciu va candida la Primăria Sectorului 5.

PSD i-a votat pe Rares Hopinca si Adrian Vigheciu pentru a fi candidatii Coalitiei la primariile Sectoarelor 2 si 5Rareş Hopincă și Adrian Vigheciu

„Rareş Hopincă la Sectorul 2 şi Adrian Vigheciu la Sectorul 5”, a anunţat Marcel Ciolacu, miercuri la sediul PSD.

Întrebat de ce a fost preferat Rareș Hopincă în detrimentul deputatului Dan Cristian Popescu, Ciolacu a răspuns: „Aşa au hotărât organizaţiile. Îmi pare rău, îmi cer scuze nu o să îi cert”.

„Este o decizie politică. Lăsaţi-ne! Cu asta ne ocupăm. Ne luăm deciziile politice în cadrul partidului. După sondaje, părerea mea este să facem sondaje şi să nu mai facem alegeri. În funcţie de cine face sondajul pe acela îl numim. Atributul nostru, al partidului, este de a lua decizii politice. M-aţi întrebat care sunt deciziile politice. V-am spus”, a completat Ciolacu.

Adrian Vigheciu, consilier general al Capitalei din partea PSD spune, pe site-ul propriu, că este născut în Bucureşti şi este „licenţiat în administraţie publică şi ştiinţe politice, şi sunt masterand al Facultăţii de Istorie, transmite News.ro.

„Timp de patru ani, între 2016 şi 2020, am fost administrator public în cadrul Primăriei Sectorului 6, iar în prezent sunt membru al comisiei de patrimoniu şi al comisiei de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Îţi mulţumesc pentru că îmi urmăreşti activitatea”, a adăugat Vigheciu.

Pentru Primăria Sectorului 1, liberalii au decis că va candida liderul PNL Sector 2 George Cristian Tuţă, iar pentru cea a Sectorului 6, actualul edil Ciprian Ciucu.

Candidatul comun al PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei este medicul Cătălin Cîrstoiu, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciuciu voturi. Sa va voteze cei la care le-ati dat pensii speciale. Noi de la care prin taxe si impozite marite ne-ati furat banii ca sa-i dati la profitorii ordinari de speciali, nu va mai votam.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108