REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

PSD renunţă la mitingurile programate pentru finalul săptămânii

PSD renunţă la mitingurile programate pentru finalul săptămânii

Replica API 6 decembrie 2017 | 00:28 446

PSD renunţă la mitingurile programate pentru finalul săptămânii în Bucureşti şi în mai multe judeţe din ţară, potrivit unui comunicat de presă transmis de biroul de presă al partidului.

”În aceste momente triste pentru toată naţiunea, este mai important să ne gândim la ceea ce ne uneşte, la dezideratele la care aspiră toţi românii, de aici din ţară şi de pretutindeni. Prin urmare, PSD anunţă oficial că nu va mai organiza mitingurile care erau programate pentru finalul acestei săptămâni. În aceste zile, cel mai important este să cinstim onoarea Majestăţii Sale, drept pentru care PSD îşi va suspenda toate acţiunile politice prevăzute pentru această perioadă şi să arătăm respectul cuvenit”, se arată în comunicatul de presă transmis de PSD, scrie news.ro.

Mai mulţi lideri PSD, inclusiv preşedintele partidului Liviu Dragnea, s-au reunit marţi la sediul central al formaţiunii pentru a discuta despre mitingurile anunţate pentru finalul acestei săptămâni, au declarat pentru News.ro surse social-democrate.

La discuţiile de la sediul PSD participă, pe lângă Liviu Dragnea, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, liderii de sectoare din Capitală, dar şi mai mulţi lideri de organizaţii judeţene.

Gabriela Firea a anunţat luni că filialele din Bucureşti şi Ilfov ale PSD vor organiza un miting sâmbătă, 9 decembrie, în acelaşi timp cu celelalte acţiuni de protest puse la cale de mai multe organizaţii PSD din ţară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Smecheri pesedistii, au prinso din zbor.Nu stiau cum sa renunte la manifestatii si au gasit ocazia.Dupa ce si -au batut joc de el fugarindul pe la Aeroportul Otopeni, acum la moarte sunt indoliati si nu stiu cum sa profite de pe urma acestui eveniment.Rusine neocomunistilor!
7
0
Atentie mare in aceste zile triste pe comisia speciala a slugii Ciordache.Cine ia de bune impresiile raspandite de ciumati se insala amarnic.Astia,ciuma rosie,nu au nici un Dzeu si de aceea repet,mare atentie!
9
0
numai ca,vezi tu Dragnea a iesit singurel acum 1 an si-a mancat cacat cu polonicu;cum ca face si drege el,biblia guvernarii,si alte elucubratii de drogat dupa putere si unii fraieri l-au crezut si l-au suit mai sus decat credea chiar el ca va ajunge.concluzia:oamenii sunt cu bunghiu pe hamster si manechin;ce-o fi dupa ce scapam de haimanalele astea flamande,mai vedem.Pofta buna la mancat cacat in continuare dorim si chelului ala penibil ca nu-mi amintesc cine e.
5
0
Nu tin cu niciun partid si ma doare direct undeva de partide! Dar oare cu PNL care la un moment dat se aliase cu PSD,nu ne este rusine? Astora cum sa le spunem? Ciuma galbena? Dar astora de la ALDE care se dau liberali adevarati si sunt asociati cu PSD,cum sa le spunem? Ciuma alba? Dar astora de la PMP democratii mincinosi rupti din PDL si fuzionati cu UNPR,cum sa le spunem? Ciuma albastra? Toti o apa si un pamant!Tot Regele ne-ar fi scos la liman si nu ciumele astea colorate!
5
0
V-a intrat morcovul,ciumatilor,VA e frica de reactia poporului,?,oricum vi se apropie sfirsitul,Mai ales ptr condamnatul ,Dragnea,ptr coarda de Firea,si ptr toti muistii din PSD ,VA doare in cur PE voi de rege,a-ti gasit motiv,dar VA e frica CA VA jupoaie poporul ada de vii,panaramelor
8
1
Comunistii sunt in cacat adanc. Populatia nu i mai suporta. Orice fac de aici incolo se afunda.
16
2
Suntenti niste rebuturi ale societatii,mancatori de cacat.
4
14
Ce mitinguri ? Marsuri ale foamei ? Defilari ale descultilor ? Ale prostiei in miscare ? Vai de steaua voastra !!! Paraziti ! Secaturi ...
16
3
da,va durea pe voi in fund de rege,dar v-a picat ca o manusa asta ca nu stiati cum sa dati inapoi cu mitingul asta sa nu va faceti da ras
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108