REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PSD s-a resemnat: primarul din Valu rămâne la PNL

PSD s-a resemnat: primarul din Valu rămâne la PNL

Replica API 6 octombrie 2014 | 02:15 261

Florin Mitroi, „curtat” şi de UNPR

Florin Mitroi, „curtat” şi de UNPR

Florin Mitroi

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, nu se va înscrie în PSD. Este chiar declaraţia unor lideri social-democraţi, care au precizat că, în ciuda unor discuţii pe această temă, edilul din Valu nu este hotărât să plece din PNL pentru a se înscrie în PSD.

„Nu vine la PSD, rămâne în PNL. Până pe 8 se pot înscrie aleşii locali în alte partide, conform ordonanţei care le permite acest lucru. Dar, în cazul de faţă, nu credem că este vreo şansă”, a comentat un social-democrat. O declaraţie similară a avut şi senatorul PSD Nicolae Moga, care a adăugat că, din câte ştie el, Florin Mitroi ar fi fost „curtat” şi de liderii UNPR, un partid care face acum front comun la guvernare şi în campania pentru prezidenţiale. Chestionaţi cu privire la faptul că în localitatea Valu lui Traian sunt vizibile bannerele candidatului PSD, Victor Ponta, prin urmare ar putea fi suspectată o anumită „înţelegere între părţi”, răspunsul social-democraţilor a fost surprinzător: „Păi, nu putea exista un refuz în privinţa amplasării materialelor de campanie electorală. Dar punem pariu că partidul din care face parte Florin Mitroi, PNL, ia un scor de 70% în comuna Valu?”. Tot în contextul discuţiilor, liderii PSD au precizat că, în continuare, zvonul conform căruia Florin Mitroi ar putea candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa „rămâne valabil”. „În continuare se discută că el ar putea candida la şefia CJC, dar probabil că până la urmă nu o va face. Dar nu se ştie niciodată”, au spus sursele noastre.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108