REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PUCI ÎN PSD. Cum se poziţionează organizaţia Constanţa: mesajul lui Felix Stroe

PUCI ÎN PSD. Cum se poziţionează organizaţia Constanţa: mesajul lui Felix Stroe

Replica API 19 septembrie 2018 | 00:51 537

Documentul în care i se cere lui Liviu Dragnea să plece din fruntea PSD există şi a fost deja semnat de trei lideri importanţi ai partidului, Paul Stanescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu, care ar fi reprezentanţii unui "comitet de iniţiativă", relatează televiziunile centrale.

De cealaltă parte, Liviu Dragnea s-a arătat rezervat în declaraţii, menţionând doar că va exista un CEx al partidului. La un astfel de CEX fac referire şi reprezentanţii Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa! "Democrația e o valoare fundamentală pentru PSD, iar în organizaţia judeţeană Constanţa a PSD sunt promovate toate formele ei de manifestare. Avem un statut al partidului care stabilește cadrul în care funcţionează democrația internă de partid. În acest mod trebuie dezbătute problemele partidului, atunci când ele apar. Forurile în care trebuie purtate asemenea discuţii sunt C.EX.N, respectiv CONGRESUL partidului", a transmis preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe. Acest mesaj a fost trimis de liderul organizaţiei judeţene şi primarilor PSD din teritoriu. Tot Stroe a adăugat: "Mâine (joi -n.r.) vom avea o şedinţa Biroului Permanent Judetean in care vom stabili poziţia noastră, pe care o voi susţine în cadrul sedintei C.EX.N. convocate de preşedintele partidului. Programul de guvernare al partidului are realizari notabile, au crescut veniturile populaţiei - salarii, pensii, avem creştere economică confirmată statistic intern şi extern, de aceea nu cred ca este indicat sa aducem asemenea discuţii în spaţiul public. Repet, aceste discuţii trebuie purtate, dar numai în forurile statutare ale partidului şi numai acolo. Procedând altfel nu facem decât să destabilizăm partidul şi să producem confuzie în rândul celor peste cinci sute de mii de membri PSD", mai susţine Stroe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920