REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Purtătoarea de cuvânt a lui Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, criticată de Adriana Săftoiu

Purtătoarea de cuvânt a lui Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, criticată de Adriana Săftoiu

Replica API 31 decembrie 2014 | 22:38 203

Purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu, fost purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, a criticat, luni seară, la B1 TV, modul cum a ales să comunice public purtătoarea de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran.

Luni, Tatiana Niculescu Bran a comunicat pe pagina sa personală de Facebook deciziile și întâlnirile președintelui Iohannis, iar pe site-ul Președinției nu a fost postat ore bune niciun comunicat de presă.

„Din păcate, eu nu sunt adepta acestui mod de a face comunicare. Sigur că rețelele de socializare au un rol foarte mare, dar nu e eficient să folosești doar rețeaua de socializare când trebuie să faci comunicare instituțională. Comunicarea instituțională despre întâlniri cred că trebuie realizată prin instrumentele clasice, iar mai departe evident pot fi foarte bine mediatizate și prin rețelele de socializare, dar ulterior”, a spus Adriana Săftoiu.

În ce privește afirmațiile Tatianei Niculescu Bran despre aspectul Palatului Cotroceni, Săftoiu a apreciat că Bran nu „a ales un moment potrivit sau o manieră potriviă pentru a prezenta aceste lucruri”.

„Doamna Niculescu e scriitor și relatările sale țin de această sensibilitate pe care o are și nu s-a adaptat suficient la rigorile pe care le presupune funcția unui purtător de cuvânt, dar aceste lucruri le va corecta în viitor”, a mai spus aceasta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108