REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Puştii înfierbântaţi, parte din dosarul orgiei sexuale cu minori, vor să se plimbe nestingheriţi pe străzi

Puştii înfierbântaţi, parte din dosarul orgiei sexuale cu minori, vor să se plimbe nestingheriţi pe străzi

Replica API 14 martie 2014 | 00:00 219

ÃŽntre timp... "o ard" pe net

ÃŽntre timp... "o ard" pe net

Sunt în mijlocul unui coşmar - am putea spune - stârnit chiar de ei, dar se consideră nevinovaţi. Este vorba despre cei cinci minori care sunt acuzaţi că au îmbătat o elevă de liceu şi au violat-o, au filmat scenele şi le-au postat pe internet. Au ajuns după gratii, după care au fost lăsaţi în arest la domiciliu. Numai că ei vor să fie liberi precum păsările cerului, motiv pentru care tot depun contestaţii în instanţă. Între timp... trăiască internetul.

S-au distrat şi au vrut să se laude cu asta, numai că au cam ajuns pe mâna oamenilor legii. Vorbim despre cei cinci minori care sunt acuzaţi că au îmbătat şi violat o elevă a Liceului Internaţional de Informatică, au filmat actele sexuale şi le-au postat pe internet. În dosar apare şi numele unui tânăr de 23 de ani, care este acuzat de favorizarea infractorului şi şantaj, el ameninţându-i pe patru dintre minori să-l scoată din "ecuaţie" pe al cincilea, care îi este văr, pentru a scăpa de acuzaţii. Chiar şi când totul a ajuns la Poliţie şi ei au fost chemaţi la audieri, minorii tot se dădeau "zmei" pe internet, considerând-o vinovată doar pe victimă, continuând s-o jignească prin intermediul site-urilor de socializare. Înflăcărarea s-a stins, însă, când poliţiştii au efectuat mai multe percheziţii la domiciliile lor, i-au reţinut şi apoi arestat. Au stat ceva timp în arest, după care magistraţii au hotărât ca ei să fie lăsaţi în arest la domiciliu. În plus, doi dintre inculpaţi au voie să frecventeze cursurile, fiind vorba de Floris G., transferat de la Liceul George Călinescu, la Colegiul Agricol Poarta Albă, şi Răzvan Claudiu Sîrbu, de 23 de ani, student la UMC. Dar nici aşa nu este bine, motiv pentru care ei au cerut să le fie schimbate măsurile de arest la domiciliu, cu controlul judiciar. Pe 10 martie a.c. le-au fost respinse cererile, dar pe 12 martie le-au contestat, urmând să aibă loc o nouă înfăţişare.

Şi iubitele "oficiale" au devenit... mai "strânse la gură"

Între timp..., viaţa trebuie să continue şi din intimitatea locuinţei, nu? Aşa s-au gândit şi minorii din dosarul penal de viol şi şi-au mutat viaţa pe internet. Mulţi dintre ei şi-au abandonat aceste activităţi şi au rugat şi prietenii să nu mai aducă în discuţie elementele legate de ei, însă există unul ceva mai curajos. Vorbim despre Dan Cristian I., zis Binki, care apare şi în filmuleţul ce redă actul sexual cu minora Roxana B. Nu mai vorbeşte despre acuzaţiile ce i se aduc, aşa cum făcea înainte de arest, însă continuă să posteze câte fete sunt moarte după el. Şi, pe bună dreptate, mesajele de încurajare nu întârzie să apară, iar fetele să-i facă tot felul de complimente. Mai toţi puştii îl consideră popular şi îi spun acest lucru, iar fetele sunt dispuse să înceapă o relaţie cu el, neezitând să-şi arate admiraţia faţă de el prin tot felul de declaraţii spumoase. În plus, au început să curgă şi jignirile cu privire la anumite persoane din anturaj, cu privire la aspectul fizic al domnişoarelor înfierbântate, Binki fiind destul de "generos" cu privire la această ramură. La un moment dat chiar a fost întrebat dacă a învăţat ceva din toată povestea asta, minorul răspunzând că: "da, cred că trebuie să fii mai apropiat de familie".... Şi cam atât. Până şi iubitele oficiale ale băieţilor, care îşi exprimau durerea fără margini pe Facebook când ei erau în arest, au început să cam bată în retragere, menţionând că nu vor mai aduce în discuţie cazul cu violul. Menţionăm că în dosar sunt acuzaţi: Cristian Floris G., Dan Cristian I, zis Binki (cel care şi apare în filmuleţul ce redă actul sexual - n.r.), Severius Alexandru V., Sever Tekin A., Flavius Evelin Vasile S. şi Răzvan Claudiu Sîrbu, care are 23 de ani şi care este acuzat de şantaj şi favorizarea infractorului. Reamintim că spectacolul sexual a avut loc în noaptea de 14 spre 15 decembrie 2013, la victimă acasă, după o petrecere organizată într-un pub din Constanţa, respectiv Inter. Băieţii au plecat de acolo, au mers acasă la un băiat şi apoi la fată acasă, Roxana B., la insistenţele ei, după cum au specificat acuzaţii. Aici au întreţinut relaţii sexuale cu ea, au filmat şi clipurile video au ajuns pe internet. Mama fetei ar fi dat peste imagini şi a depus plângere la Poliţie. Cei cinci, dar şi al şaselea, se consideră nevinovaţi.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108