REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Radu Herjeu prezintă un document care indică o fraudă majoră la europarlamentare, în Diaspora

Radu Herjeu prezintă un document care indică o fraudă majoră la europarlamentare, în Diaspora

Replica API 15 iunie 2019 | 01:28 456

Radu Herjeu

Membru al CNA, Radu Herjeu, prezintă, pe pagina personală de Facebook, procesul verbal al unei secții de votare de la Bruxelles. Conform documentului, în secția respectivă au fost 1673 de alegători care s-au prezentat la urne, iar la final au fost contorizate 5234 de voturi.

”La oameni noi, aritmetică nouă, nu?

Au intrat în secția asta din Bruxelles 1673 de români care au ștampilat 5341 de buletine de vot pentru alegerile europarlamentare! Baconschi, urmașii tăi îți fac cinste!

- poza de la Ionut Apahideanu”, scrie Radu Herjeu.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vedeti atitudinea si aroganta lui hardau - herjeu asta crescut la tata lui voiculescu: Haznaua 3
3
0
Hai ca ai ziso pai care inbarligator are mevoie de matematica asta e stiinta exacta nu demagogie.Daca prostu de unu stia sa numere compara numarul voturilor primite de opozitie de la romani din tara cu cele din diaspora si vedea si el ca PSDisti au pierdut datorita voturilor din tara.
4
0
ce bine stii tu aritmetica bai unule propagandist bolsevic micutz ce esti !!! Sa-mi lingi cacatul matematic !!! La 2-3 secunde o limbutza !!!
6
3
sa revenim 14 ore x 3600 sec : 5324 voturi rezulta un vot la 9 sec si trepadusii spuneau ca nu au fost bine organizate alegerile in Diaspora,urmasii lui Baconschi sunt mai slab pregatiti asta a reusit la Paris un vot la 2,3 sec record mondial ! Astia cu propaganda, nu incercati sa acoperiti rahatul ca pisica ca tot pute !
3
4
cand nu se inchid mii de procese verbale prezentate de unii ca dovezi, cand apar unii altii care sustin frauda de peste un milion de voturi ,apare un mare semn de intrebare care trebuie lamurit sau se va pune batista pe tambal ca la Gioana ? Ca unii incearca sa bagatelizeze dovezile este de inteles ,sa-i lasam pe cei in drept sa cerceteze si sa speram ca vor fi corecti!@2151 chiar esti stupid in demonstratia ta,toti din comisie au semnat PV masluit chiar nu l-am vazut si citit nimeni?Cum s-a inchis cheia?
4
5
O greseala de aritmetica elementara comisa de un idiot psdist este taxata de un tembel psdist drept o frauda. Vad mai jos o gramada de oligofreni care nu reusesc sa inteleaga un adevar elementar: alegerile au fost organizate de psd, urmasul pcr, prin urmare orice furt putea fi comis numai de catre un psdist in beneficiul psd.
7
7
escule, ai perfecta dreptate iar unu, un manipulator bolsevic, sa-mi linga cacatul !!! Cu limba aia spurcata !!!
6
8
Bai PSDistilor voi ati pierdut cu voturile din Romania pentru ca diaspora cand a vazut cate piedici le tot puneti au telefonat acasa la familii si prieteni care pana atunci spunea:pe cine sa votez mama ca tot una e.Asa au influentat romani din diaspora votul din romania,datii in judecata.
6
10
si cine vrea sa voteze sa vina in Romania , nu voteaza unul plecat de 20-30 ani cu dubla cetatenie si pe care daca il intrebi daca are habar pe unde este ROMANIA pe harta iti raspunde nonsalat ,NU MAI STIU !
10
6
Unii au fost platiti, cei mai multi au fost prostiti. Cum sa votezi un partid care nu e partid, plin de frustrati, fara program, fara doctrina afara de m... PSD, doar pentru ca era Dragnea antipatic? Cat de prost sa fii sa alegi Ciolos si usere?
9
8
Este clar,toti din Diaspora au fost platiti!
7
9
poate aflam si noi cum a ajuns un partid fantoma ca pmp sa ia peste 5%
11
3
Herjeu nu a vazut in direct si pe toate posturile tv de stiri cum un grup coral de copii organizat de autoritatile locale si adus din Pecica la Sinaia pe 30 sept 2018 pt a canta la un eveniment privat,nunta principelui nicolae? Herjeule,CNA v-ati interesat in ce conditii au calatorit copiii aceia,ce conditii de transport,mancare,odihna,etc au avut acei copii pt distanta de sute de kilometri si daca s-au mai prezentat la orele de curs de a doua zi la scoala??? Herjeu,CNA se practica sclavia ,,moderna,, in Ro a copiiilor si voi dormiti.
13
6
Mai da ce ingerasi sunt PNL si usr. N-ar fura nici macar aerul din jurul unui vot.... Nu numai PSD fura in tara asta. Hai sa fim seriosi. ....
14
5
Bai unule,vb de hotie a pnl usr cand frauda electorala a fost inventata de psd.cred ca iti scapa din vedere niste aspecte cum in teleorman au votat mortii.nu spune ca e o frauda o mizerie a unei persoane angajate pe bani grei la stat via trustu hotului securist dovedit voiculescu. Vezi cum a ajuns udmr in parlamentul european. Daca vreun handicapat din sectia aia de votare numara din 3 in 8 nu inseamna frauda.mai duceti va n moloz cu dezinformarile voastre mizerabile de postaci obositi
7
12
nu este vorba de pregatire ci cum se fura alegerile cu tableta,cu STS,cu carti de identitate false .USR PNL hoti meseriasi ,de asta zbierau ei ca diaspora nu poate vota si ce frauda a fost pusa la cale !
16
5
Radu Herjeu,un echidistant provenit de la Antene!
8
4
Asta este pregatirea celui care a complectat procesul verbal .
3
4
Era de asteptat, astia suntem noi, niste oi, mergem cu turma
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108