REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Raed Arafat: Când vom ajunge la 2-3 milioane de români vaccinați vom vedea efectul

Raed Arafat: Când vom ajunge la 2-3 milioane de români vaccinați vom vedea efectul

Replica API 2 februarie 2021 | 20:50 1482

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat duminică, la Antena 3, că în România se vor vedea efectele abia după ce vor fi vaccinate anti-COVID măcar 2-3 milioane de persoane.

„Cand vom ajunge la 2-3 milioane vaccinati cu a doua doza atunci vom vedea impactul campaniei de vaccinare”, a declarat secretarul de stat din MAI.

Arafat a adăugat că șa nivel mondial ar mai putea dura și anul viitor pentru revenirea la o viață cât mai normală.

La nivel mondial minim mai avem anul asta si poate si anul viitor pentru ca nu toate tarile au acces la vaccin, noi suntem mai privilegiati, noi vom putea trai mai usor, dar pana nu avem mondial 60% din populatie vaccinata, clar ca boala va continua sa aiba impact in unele zone ale lumii”, a precizat șeful DSU, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
LA SIRIA CU ONANISTUL ASTA FUTUT !! DEMISIA IPO ! TIC TOC !
0
0
Bouare arafat,vom ajunge cind nu veti mai pune tot felul de gaozari corditi militauri piriti,drojdia tarii,sa se ocupe de vaccinuri.Faceti platforma funtionala ptr toti,nu vine un prostac,sa fie anuntat urmatorul,nu sa aruncati vaccinul de 50 euro la gunoi.
6
2
inainte de a vedea o asa minune as vrea sa-ti vad pielea pe bat bubuin jidanesc,cat despre vaccinare in ritmul de azi nici nu se atinge milionul ca va trebui reluata vaginarea,expirand alea 6 luni teoretice de imunitate
9
1
ba arabia ,yala si demisia , k te asteapta la siria sa iti smulga limba hafez , ne am saturat de talentele tale
10
1
vorbe de claca. In Israel sunt vaccinati 40% si ce sa vezi au mai primit 5 zile de izolare, cazuri apar ca popcornul, ceva este in neregula ori cu vaccinurile ori cu noua tulpiina de covrig
8
3
Aseara te ai blatuit zdreanta jidaneasca.Te blatuiesti ca si escrocii klaus,catu,voiculescu.daca nu sunteti in stare sa va faceti treaba vin eu si va rezolv problemele zdrentelor fasciste
11
1
... la toti romanii, urecheatule !
11
1
asta e tinta celor care va achita facturile sau a celor carora le faceti jocul ? si miza care evietile oamenilor ?de ce nu spuneti ca si vaccinat poti lua virusul si face forme usoare sau nu dar il dati si altora im acelasi timp !publicati listele celor platiti de companiile de vaccinuri si veti vedea cine si cum sunt cei mai curati !
12
1
cum a ramas cu Bals domnule Arahat, asteptam ceva, au murit 7 oameni din incopetenta voastra @vremspitale
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212