REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Raed Arafat, semnal de alarmă în plină pandemie: 'Lucrurile merg spre mai rău'

Raed Arafat, semnal de alarmă în plină pandemie: 'Lucrurile merg spre mai rău'

Replica API 13 aprilie 2020 | 09:14 5349

Raed Arafat trage un semnal de alarmă și susține că România nu a trecut hopul în pandemia de coronavirus. ”Lucrurile merg spre mai rău”, a spus șeful DSU la Antena3.

”Situația e sub control, însă lucrurile merg spre ceva mai grav, mai serios. Măsurile recomandate, trebuie respectate în continuare. Totul depinde de noi. Trebuie să respectăm regulile, mai ales acum de sărbători. Depinde foarte mult de noi. Dacă respectăm recomandările, nu vom avea un număr mare de decese. Lumea e supărată. Însă noi nu am trecut hopul și e recomandat tuturor familiilor să limităm contactul social”, a spus Arafat, conforma stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Normal ca merg spre rau daca ati luat toate mastile de pe toate site-urile de echipamente, nesterile si doctorii si le_au pus la bot. Ei trebuiau sa aiba masti sterile obtinute prin ministerul sanatatii nu de pe site-urile de echipamente, masti folosite in vopsitorile si constructii. Care protejeazacde miros si praf
1
0
de greu acum,ha?...cand luau spaga cum era....
2
0
sa fii ca doctor sa te imbolnavesti primul de la pacient? Adica nu stii sa te protejezi singur, iti trebuie ceva proceduri nemaiauzite? Asistentele isi plimba prin spitat halatele si pantalonii mulati pe corp ca asa poate le imping de la spate doctorii cu matarangile, Personal medical care a terminat facultatea pe putini de branza, carnati, caltabosi si sex. mai sunt unii care cred ca ei lupta in prima linie. Sictir.
9
2
ia-te de mana cu Vela si aruncati-va in gol!!! Sunteti prea incapabili pentru lumea asta!
5
7
Pisa-te ca vine trenu'
3
2
,,,arahat..lasa-ne dracului in pace ca ne-ai zapacit...du-te..du-te..dar...du-te..
9
7
Arahat asta e un cacat securist imputit, iar astia de-l apara sunt din acelasi aluat cu el.
14
8
Hotul hotilor.
19
17
Ce se agita PSDmuistii !! Ho ma Criminalilor, din cauza voastra Sistemul de Sanatate este la PAMANT Peste 20 miliarde de euro au fost sifonate in ultimii 7 ani de catre mafiotii si criminalii din PSD
21
18
Era mai bine ca Arafat sa fi plecat de anul trecut din tara. Fara el romanii si guvernul de cacat ales prin votul imbecil al romanilor ar fi fost ceva mai apropape de ce merita cu prisosinta. Astia cu muie PSD sau afara cu ,,Arahat'' ar fi sost printer primii motri de covidele asemanator chiar cu virusul prostiei romanesti. Pandemia a venit fix ca o manusa potrivita pentru stilul agresiv si nesimtit ,imputit al manifestarii poporului roman fata de el insusi.
16
14
FUCK YOU ARAHAT !!!
25
20
12 43 retardule daca durea prostia tu urlai non stop.probabil ca iq-ul tau e cel mai mic din univers.
13
7
Rezultatul a 6 luni in care nu s a adus un ventilator, un combinezon si nici nu avem teste pt toata populatia. Lumea se pregatea de pandemie si jegurile PNL si USR o trageau cu alegeri anticipate sa ajunga repede repede la ciolan. Diasporezii vin si pleaca cand vor, noi stam in casa
18
9
stii ca l-ai numit pe xyz, medicament cu efect prelungit... nu-i de mirare ca muncesti la primarie si faci comisioane, retardatule
8
4
Bai retardule eu muncesc la primarie in continuare imi fac treaba si duc si pachete la batrani in total 12 ore pe zi nu fac bisnita ca tine da te dracu sa mai scada patronul din jeep ul de 80000 de euro si sa dea la angajati 2 luni sau cumva tu esti patronul
23
12
Ba laba trista unde vezi tu vreo referire facuta de Dan vis a vis de politica. Dan facea referire la decizii tampite luate de un individ sus pus, in cazul de fata Arafat. Putin imi pasa ca e PSD, PNL sau orice alta formatiune. Doar un ghertoi ca tine platit de un partid sau altul poate sa spuna asa ceva. Oricum nu mira pe nimeni ca tu ai IQ de leguma.
36
4
pe cine sa lase sa ia decizii ??? Pe muie pesede ??? Manca-mi-ai cacatul de pesedeu jegos manipulator !!!
8
43
pleaca acasa la tine, sa-i fericesti pe palestinieni, ca pe noi ne-ai lamurit de mult.
28
9
"Nu am trecut hopul" pentru ca voi cei aflati la butoane o lalaiti. Tot mapamondul spune TESTATI, TESTATI, TESTATI, iar voi spuneti stati in casa. Cu stat in casa, fiind multi asimptomatici nu se va termina niciodata raspandirea virusului. Poate ar trebui sa stai tu in casa si sa lasi pe altul mai destept sa ia decizii.
49
7
Nu e vorba ca nu rezisti fizic in casa, dar nimeni nu ia in calcul ca nu toata lumea e angajata la primarie. Nu exisa companie care sa reziste peste perioada asta fara sa aiba activitate. Asta cu ajutoarele e praf in ochi, nu ai cum sa reiei activitatea dupa 3 luni de stat degeaba.
37
3
Poti sa o sugi 1 saptamana fara oprire? Daca da nu ti face probleme ca lumea respecta ordonantele.
14
19
Oameni buni, respectati regulile impuse de guvern. Nu muriti doua luni de zile.
25
25
normal ca mergem spre mai rau,cu kkt mare si guvernul lui de tradatori sigur mergem spre cei mai rau
30
10
Nu exista coronavirus...sunteti niste spalati pe creier, iesiti si plimbati-va ca e cald afara, nu fiti prosti!!! Va dau eu voie!!
19
26
du-te ba jegule in ma-ta si vezi-ti de viata ta!
25
35
bai Arahat, lasa-ne sa zburam ca nu mai rezista mult Romanul in casa
21
36
Hai mai musli, ca ne-am cam plictisit de prezicerile tale, parca esti mama omida..
26
34
Dupa cum se vede , nu se respecta si autoritatile nu sunt luate in considerare . Nu de toti de unii . In primul rand as vrea sa ma refer la preoti , preoti care prin atitudinea lor , isi bat joc de toata munca celor aflati in linia intai si de noi toti ceilalti care facem tot posibilu sa stam la distanta si sa nu ne expunem sau sa ii punem pe alti in pericol . Este grav ca oameni care ar trebui prin exemplu lor sa le arate cetatenilor ca statu la distanta scade riscu contaminari , ei pun paie pe foc . Adica contribuie la raspandirea boli .
37
23

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212