REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Rămas bun, Violeta! Femeia care a murit după ce a căzut de la etaj lucra în presa constănțeană!

Rămas bun, Violeta! Femeia care a murit după ce a căzut de la etaj lucra în presa constănțeană!

Replica API 26 septembrie 2018 | 00:33 424

Tragedie! Femeia care a murit după ce a căzut de la etaj, în timp ce ștergea geamurile, lucra în presa constănțeană de foarte mulți ani! Daniela Violeta Flueraru a fost tehnoredactor la Adevărul Constanța, dar, în prezent, făcea parte din echipa Cuget Liber, ocupându-se de redactarea tehnică a publicațiilor. Era căsătorită și avea doi copii, băieți. Dumnezeu s-o odihnească! Condoleanțe familiei îndoliate!

Reamintim că, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, luni, 24 septembrie, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța, în zona blocului M26, acolo unde o femeie a căzut de la etajul 3. Un echipaj SMURD C a ajuns la fața locului, găsind victima, în vârstă de 55 de ani, în stop cardio-respirator. I-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru ea, fiindu-i declarat decesul. Potrivit informațiilor noastre, femeia curăța geamurile iar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut în gol!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Despre morti si despre prosti numai de bine! Asa va place voua, pupincuristilor?!
0
0
jeguri de oameni,nerusinati si imbecili!nu va e rusine sa faceti comentarii in halul asta!?
1
1
Ce s-a intamplat? Ce se intampla de obicei cand o persoana iese mult in afara cadrului geamului, se intinde si pe varfurile picioarelor sa ajunga pana unde trebuie geamul de sters si fara sa-si dea seama ca centrul de greutate al corpului se muta in exterior.O ultima sansa e mana pe tocul geamului dar daca nu e cu forta sau aluneca si mana atunci se produce precipitarea. O alta varianta e starea de rau instalata brusc.Dar totusi tinand cont de suprafata mare ce trebuie stearsa mai ales la termopanele care nu se deschid asta e treaba de barbat.
1
0
Nu mai blocati comentariile!!! In ciuda pupincuristilor de pe aici trebuie sa recunoasteti ca atunci cand un om este prost, este prost si n-ai ce-i face!
1
3
Nu stie nineni ce s-a intamplat cu adevarat in acel moment nefast.Poate s- a dezechilibrat, poate a alunecat si nu a avut destula sustinere in maini, poate i s-a facut rau de inaltime, cauze pot fi multiple si i se poate intampla oricui.Poate aceasta femeie nu stergea geamurile prima data, dar a fost momentul nepotrivit.Cei care comenteaza folosind cuvinte urate, sa nu va doriti sa treceti prin astfel de clipe, cu siguranta va lasa muti.
2
1
Acesti indivizi plini de otrava care sunt mereu aceiasi ,scriu numai narozenii ,sunt saraci cu duhul in mod sigur nu sunt niste titrati ,cu licente la Sorbona Din pacate se vor opri din scris aiurea cand vor avea si ei in familie o catastrofa sa vada cum e si pe urma se vor cai ...............Dumnezeu sa o ierte pe aceasta doamna Condoleante familiei
3
1
Comentatorii mancatori de cacat va rog frumos sa ii blocati definitiv.Este un moment greu ptr aceasta familie si sa nu confundam moartea unei doamne cu limbistii rezist si alte dejectii care comenteaza la acest cotidian.Ptr respectul unei doamne jurnalist a judetului Constanta permiteti sa va transmit familiei SINCERE CONDOLEANTE !!!.
7
3
Cum poti vorbi asa urat despre un suflet pierdut? Sunt convinsa ca nu o cunosteai deloc! A fost si va ramane in memoria mea o profesionista si un om de nadejde! Imi pare nespus de rau ca a ajuns sa o judece un neica Nimeni! Indiferent cum s-a intamplat, Violeta este o mare pierdere, atat in lumea presei cat si intre prieteni! Condoleante familiei indurerate!
4
1
A murit ca vaca, trebuia sa cada intr-o groapa de cacat....asa proasta femeie....isi merita soarta
5
34
De ceva vreme au aparut tot felul de mopuri sofisticate ptr spalat geamuri.Cu manere telescopice.Credeam ca astfel de accidente nu se vor mai intampla pt ca vor fi folosite. In plus trebuie precatia ca poate fi un moment de ameteala si tot timpul cu o mana trebuie sa se tina de tocul geamului orice persoana.
7
2
Mai cum se face ca nu cad de la etaj decit persoanele incomode si nu cad cei care isi bat joc de natia aceasta.
7
4
O tragedie generata de neatentie. Mai bine stam cu geamurile nesterse decat sa cadem in gol de la inaltime.
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108