REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Rareș Bogdan, atac EXPLOZIV la Viorica Dăncilă: Alo, tovarășa! Ooo, cum veți plăti pentru bătaia asta de joc!

Rareș Bogdan, atac EXPLOZIV la Viorica Dăncilă: Alo, tovarășa! Ooo, cum veți plăti pentru bătaia asta de joc!

Replica API 15 august 2019 | 02:21 474

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, lansează un atac dur la adresa premierului Viorica Dăncilă, cea care spunea că PSD este singurul partid cu adevărat românesc. Rareș Bogdan îi transmite că mai există un partid românesc peste granițe și are 9,7 oameni și care vor taxa PSD la fiecare rând de alegeri, scrie stiripesurse.ro

”Alo, tovarășa, mai există un partid românesc peste granițe, are 9.7 milioane de români, dintre care 5.6 milioane sunt Diaspora. Adică oameni alungați de PSD, oameni care au emigrat din motive spuse de ei, nu inventate: corupţia, calitatea slabă a clasei politice şi sărăcia. Diaspora este CU ADEVĂRAT românească!! Adică exact precum cei de acasă pe care voi îi considerați „huligani” deoarece refuză să vă pupe inelul. Cât de ticăloși sunteți, cât aplomb aveți pentru a minți, cât de nătărăi îi considerați pe oamenii care gândesc cu capul lor... Voi credeți că România este o sumă de oameni a căror unică funcțiune este să se lase manipulați, iar dacă nu se întâmplă asta trebuie bătuți, gazați, umiliți, taxați, invitați să se care? Ooo, cum veți plăti pentru bătaia asta de joc!”, scrie Rareș Bogdan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bogdane sa iti dau multa multa muie tie si tuturor celor care te sustin si iti dau apa la moara. Un jeg ordinar ce esti
1
0
...un reprezentant al seviciilor securiste..manipulare, minciuna, demagogie...sper sa te vad in puscarie
2
2
Pnl e un partid mort
3
1
Stie si Rares bogdan ca nu au plecat numai din cauza PSD. A fost si base cu PNL si PDL la putere si se pleca in draci. Se pleaca si se va pleca pentru ca politicienii romani sunt cam prea multi si corupti. Sau incompetenti. PSD e acum la putere dar nu nene Rares nu e numai el vinovat. Cu putina cinste poate castigi si alegerile... Altceva asteptam de la actuala opozitie. Nu minciuni in stil pesedist. Tocmai de la un ziarist de renume... Pacat.
6
1
Astia mici de statura sunt dati draq.daca mai sunt si gayuti sa te tii
3
3
Macar tu prietenul meu de batista,n ai mai rezistat la Tv intre lingaii aia si avand toate calitatile necesare fiind totodata eligibil te ai angajat intr o lupta pe care o vei castiga cu detasare datorita carismei care este la ea acasa.Da avem nevoie de un coleric in politica,DA avem nevoie de cineva sa i jigneasca elegant chiar daca ei au nevoie de scoala multa sa poata intelege subtilitatea!DA avem nevoie si de cineva sa i bata cum si ar dori 80% dintre romani dar avem bun simt si educatie si respect,NU ca ei doar tupeu nejustificat,incompetenta,pile,nepotisme,crime,evaziuni,trafic de influ
5
6
Vadim nu a murit!Rares a venit
6
3
Trebuie sa fii mai porc decat porcul sa afirmi ca diaspora a aparut din cauza PSD-ului. Vina pentru exodul romanilor o au absolut toate guvernele de dupa lovitura de stat din 1989. Perioada cea mai nasoala a fost basismul,adica tocmai cand era guvernare PDL,adica astia de-si zic azi PNL. Dancila e praf,dar nu se compara cu Boculete al lui Basau. Rares B. se bazeaza doar pe injurat,nu are nimic bun de pus in loc,pentru ca nu e de unde la astia plini de ticalosie,ura ,lichelism politic.
11
5
atata scarba ca asta. Altul ar fi Vadim. Dar ala avea scuza ca era cult. Asta e doar o nulitate demagogica. Si mai are si un caracter de vierme.
15
7
In timpul guvernarii de dreapta toti romanii plecati s-au intors in tara si au parasit-o cand a revenit stanga politica ! Voi pe cine prostiti ?
15
4
saracu Bogdan ,,Trebue internat la Balaceanca cat de repede,, mare prost ,
11
9
dsidentilor din redactie care stergeti comentarii dar cand suna stroe sa nu lasati comentarii la articolele lui va ascundeti sub birouri!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108