REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Rareș Bogdan, despre certificatul verde la locul de muncă: „Ar fi trebuit să cerem înlocuirea lui Rafila“

Rareș Bogdan, despre certificatul verde la locul de muncă: „Ar fi trebuit să cerem înlocuirea lui Rafila“

Replica API 21 ianuarie 2022 | 21:27 1232

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a acuzat miercuri, la Digi24, că în problema certificatului verde la locul de muncă, ministrul PSD al Sănătății, Alexandru Rafila, a stat cu ochii pe sondaje și nu cu ochii pe sănătatea românilor.

Rareș Bogdan

„A fost o lipsă de hotărâre și din păcate mișcarea anti-vaccinistă care a avut între 14 și 17 procente la începutul anului trecut a ajuns să contamineze tot mai mult și pe fondul promovării unor antivacciniști și pe fondul implicării unor fețe bisericești în această acțiune a reușit să cuprindă o masă mult mai mare. În momentul acesta sunt 52-48%, deci e foarte complicat în momentul acesta ca cineva să vină să își asume o astfel de acțiune”, a zis Rareș Bogdan, despre eșecul introducerii certificatului verde la locul de muncă, scrie stiripesurse.ro.

Întrebat dacă ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a fost cel care s-a opus certificatului verde, liberalul a spus că electoratul PSD nu a vrut această măsură, iar Rafila „a jucat cu ochii la sondaje”. „Vă las pe dvs. să trageți concluziile. Electoratul PNL în noiembrie era de acord 80% cu certificatul verde, dar nu la locul de muncă în privat. Erau niște nuanțe, dar era de acord. În cadrul electoratului USR - 88%-90% (erau de acord), în cadrul electoratului PSD era de doar 50-52% pentru, restul erau împotrivă. Iar domnul Rafila a jucat cu ochii la sondaje și nu cu ochii la sănătatea românilor, din păcate”, a afirmat Rareș Bogdan.

Legat de criticile pe care i le-a adus Rafila liderului PNL Florin Cîțu, liberalul a comentat: „După această declarație, dacă ar fi existat o ședință de coaliție, ar fi trebuit să cerem înlocuirea dlui Rafila. Atunci când pornești la un drum, atunci când urci un munte, nu poți ca unul să-ți agațe bolovani de rucsac și celălalt să-ți pună piedică, pentru că vom cădea cu toții, ața se va rupe cu toți”, a spus el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a prins glas fetelcea tivga goala
2
0
Aia sa o bagi in copii tai si in pluseristi
14
0
Vierme galben...
17
0
Ar trebui sa te omoram pe tine
18
0
bai limbricule! fmm de retardat! meriti un certificat pe piept!
21
0
era ultimul domeniu unde nu ti-ai dat cu parere fmm alora care te-au votat, apropo acolo le UE in parlamentul unde te-au trimis idiotii nu este nevoie de certificat verde!! cere acolo certificat si pe urma aici in tara!!
24
0
chelia ta de zdrentar rares mwistule
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108