REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Rareș Bogdan ia în derâdere propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei

Rareș Bogdan ia în derâdere propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei

Virgil STOIAN 18 martie 2024 | 15:30 708

Candidatul comun la primăria Capitalei va fi, potrivit unor surse de la vârful PSD și PNL, medicul Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar din București. În timp ce Nicolae Ciucă spune că acesta va fi votat de bucureșteni pentru că toată lumea a auzit de unitatea medicală pe care o conduce, liberalul Rareș Bogdan spune că nici nu știa cine este: „Nu-l cunosc pe doctorul de genunchi”.

Rares Bogdan ia in deradere propunerea PSD-PNL pentru Primaria CapitaleiRareș Bogdan

„Am vrut să-l sun pe maestru Cristoiu, cu care am făcut vreo trei ani emisiuni și să-l întreb: Ce faci, maestre, candidezi? De fapt e Cîrstoiu, nu Cristoiu. Eu nu îl cunosc pe domnul acesta. Am înțeles că e doctor de dinți... nu de dinți, de genunchi. Eu nu am probleme cu genunchii, din fericire încă mă țin genunchii. Eu nu îl știu, să-i dea Dumnezeu sănătate. Am înțeles că e manager la Spitalul Universitar. Când eram la Barcelona am primit numele unui arhitect, celebru am înțeles, domnul Florescu. Vineri îmi spuneau că domnul Florescu este candidat. Am dat repede pe Google, am văzut că e un domn extrem de apreciat. Dacă ne spuneai dinainte ce se dorește, am fi vorbit și cu nepotul lui Gaudi. Arhitectul Florescu sau doctorul de genunchi, eu nu îi știu, noi nu i-am testat. Dacă colegii din PSD vin și ne arată că e o soluție, eu nu vin și zic da sau ba. La Capitală se caută o soluție optimă, dacă soluția optimă este domnul Cîrstoiu, mergem pe Cîrstoiu”, a declarat Rareș Bogdan, în fața jurnaliștilor, întrebat ce părere are despre cel despre care se spune că va fi candidatul comun al Coaliției PSD-PNL la PMB.

Întrebat, de asemenea, dacă îl preferă pe Cristian Popescu Piedone în locul lui Nicușor Dan în fruntea Capitalei, liberalul a răspuns: „Îl schimbi pe dracu cu mă-sa, nu știu”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are dreptate . Ce sa faca un doctor ca primar si total necunoscut ?
1
0
Libidinosule
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108