REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Rareș Bogdan profețește și anunță alegeri anticipate: Da, vom avea anticipate!

Rareș Bogdan profețește și anunță alegeri anticipate: Da, vom avea anticipate!

Replica API 26 noiembrie 2019 | 02:38 406

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că în urma rezultatului de la preziențiale este foarte posibil să se genereze o majoritate în Parlament care să respingă două Guverne la rând și să provoace alegerile anticipate, scrie stiripesurse.ro

Întrebat, la RFI, dacă acesta este momentul cel mai potrivit pentru organizarea de alegeri parlamentare anticipate, Bogdan a răspuns: „Absolut de acord și răspund un DA mare. Vom avea alegeri anticipate, sunt convins de asta, în următoarele șase luni de zile, cu cât mai repede, cu atât mai bine”.

„Este o strategie a noastră, o strategie atât a președintelui, cât și a PNL. Este și o dorință a mea, dar este o strategie bine pusă la punct a PNL în această idee, strategie pe care o vor susține și partenerii noștri până mai ieri în Opoziție, care susțin formula guvernamentală în frunte cu Ludovic Orban”, a explicat europarlamentarul PNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai Palade, cand erai mic de ce ai baut cerneala si nu te-ai facut si tu judecator sau procuror, sa ai salariul mare? tu de la lopata vrei sa ai salariul cat ala care a dat 50 de examene sa ajunga procuror sau judecator?
1
0
Dati afara bugetarii pensionari, bugetarii care iau salarii si nu desfasoara nicio activitate, neamurile neamurilor si amantele de profesie.
4
1
PNL-ul sa nu o scalde ...Sa treaca imediat la alegeri anticipate altfel reanvie USL-ul!
3
3
Dl Rares cand aruncai pnl la gunoi cum era am scapat de uni si am dat de alti tot pt ciolan asa ca atunci cand vorbiti nu aruncati vorbe aiurea ca nu stii cand trebuie sa le inghiti
8
2
rares da cand pupai talpile celor de la PSD cum era ???? cacacios mincinos
8
3
Anulati pensiile speciale, dati bugetarii incompetenti afara, reduceti numarul de bugetari, reduceti salariile exagerat de mari.
9
4
Pana la alte alegeri sa vedem ce faceti voi acum, faptele vorbesc ca de palavre goale suntem satui
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108