REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Rareş Bogdan se răscoală, după ce Carmen Dan a anunțat anchete pentru protestatarii anti-PSD violenți

Rareş Bogdan se răscoală, după ce Carmen Dan a anunțat anchete pentru protestatarii anti-PSD violenți

Replica API 16 mai 2019 | 00:48 384

Rareş Bogdan, primul pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a declarat marţi la Buzău că "anchetarea protestatarilor anti-PSD este o nouă grozăvie".

'Înainte de a intra în sală, am primit o informaţie, este o nouă grozăvie, o grozăvie care ne arată că ăştia pur şi simplu nu se opresc, doar dumneavoastră puteţi să-i opriţi pe 26 mai, altfel sunt în stare să pună şi mai multe oprelişti, să pună şi mai multe reguli absurde, să ucidă pur şi simplu democraţia. Cel mai sinistru ministru de interne din istoria acestei ţări a afirmat (...) că protestatarii anti-PSD vor fi anchetaţi şi li se vor deschide dosare penale, cei de la Galaţi, cei de la Iaşi, cei de la Cluj, cei de la Arad sau Timişoara', a declarat candidatul PNL, conform stiripesurse.ro.

El le-a transmis membrilor PNL şi simpatizanţilor să "păzească" voturile din 26 mai, susţinând că vor fi încercări de fraudare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in loc sa-l compari cu aia de la PSD mai bine cu altii din PNL, sunt sigur ca se gaseau oameni mai capabili si mai educati dacat trompeta asta pusa in capul listei cu singurul scop de a denigra tara la bruxelles pentru ca va avea servicii de intors care l-au numit cap de lista
1
0
Tu chiar faci acesta comparatie? Oricare din cei enumerati,pana si mitraliera e mai bun decat asta.
4
1
O fi asta de la PNL ca vai de el dar cu:Dragnea,Nicolicea,C.Stefanescu,S.Nicolae,Mitraliera,O.Vssilescu,V.Dancila,C.Dan adica fruntea PSDeului hai si cuplu Stroie ,Fagadau constanteni chiar crezi ca ai ales bine.
1
1
de cand s-a inscris asta pe lista PNL, m-a convins sa votez PSD-ul
8
1
in presa si in pnl , un al doilea turcescu robert ! vedeti afacerile cu statul ale carcotasului rares bogdan , demascate de sorina matei . Atunci veti intelege de ce este el asa vocal , cum a facut mil de euro si cine l-a infiltrat in presa . Rusine lup moralist , esti un pervers gen klaus werner , hot de case .
8
1
Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primarie!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei?
2
0
Bogdanel rasculatzel nu era ala care atunci pe la tv instiga la violentze ?? Nu stiu, intreb pentru un prieten.
7
2
cine ii acest bogdanel cu creer mititel.sa doreasca oare dezbinare si premierea scandalagiilor sau.la puscarcu turbati.dnle purtator de N cravate luati-va tratament
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108