REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Răsar 4 blocuri cu 11 etaje pe strada Unirii!

Răsar 4 blocuri cu 11 etaje pe strada Unirii!

Replica API 28 februarie 2020 | 00:00 1751

Încă un pas spre construirea complexului rezidențial cu 11 etaje, cu spații comerciale la parter și locuri de joacă, pe strada Unirii, în apropiere de CERONAV! Sunrise Tours S.R.L a trecut cu brio de dezbaterea publică în ceea ce privește construcția cu 11 etaje pe bulevardul Mamaia, numărul 296- 296A din Constanța, cu intrare de pe strada Unirii.

Modificările urbanistice au fost supuse dezbaterii publice, însă raportul informării și consultării privind elaborarea PUZ - delimitat de str. Unirii și alei carosabile este lipsit de opinii, fie ele pro sau contra. Terenul în studiu are o suprafață de 9626 mp, cuprinde terenurile de la nr. 296 și 296A și are acces din strada Unirii. Pe acest amplasament s-a aprobat un PUZ în anul 2007 cu HCLC 538 din 26.10.2007, reglementările aprobate prevăd încadrarea funcțională de locuințe colective înalte P+20E. În prezent, proprietarii doresc să construiască un ansamblu de locuințe colective având o configurație diferită și un regim de înălțime mai mic, compus din patru blocuri de apartamente, dintre care două cu comerț / dotări de proximitate la parter. Regimul de înălțime este de D+P+11+11D, ultimul nivel fiind ocupat exclusiv de dormitoarele locuințelor de tip duplex cu acces la etajul 11.

Sursa foto: iglooarchitecture.ro

Nu este singura investiție a societății în domeniul imobiliarelor. Firma a obținut, recent, autorizația de construire pentru modificare proiect autorizat cu AC nr. 646/30.05.2017 pentru "construire imobil locuințe S+P+3E-4E-7E retras cu spații comerciale la parter și organizare șantier" prin supraetajare cu încă un nivel, o singură data, în suprafață de maxim 20% din suprafața construită desfășurată a clădirii”, imobil construit tot pe strada Unirii.

SC Sunrise Tours SRL, înființată în anul 2001, este controlată de Zoe și Dumitru Ghiuri, care sunt și administratorii societății ce are ca domeniu de activitate activități recreative și distractive.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma pish pe voi
0
0
Ne-am saturat de atatea blocuri noi in orad si aceeasi infrastructura ca pe vremea impuscatului. Ar trebui interzisa construirea de ansambluri rezidentiale mai mari de 50 apartamente pe actuala amprenta locativa a orasului. Este destul loc de dezvoltare in imrejurimile orasului.
1
0
Unde vor parca
3
2
Hartia suporta orice , dar dar trebuie sa vedem daca acolo incap miile de oameni care ar trebui sa locuiasca cu sutele de masini aferente .Ne imaginam o dimineata in care adultii pleaca la munca si copii la scoala in acelasi timp.E bine ca au si spatii de joaca sutele de copii care vor sta in blocuri , sa nu bata mingea pe strada., pot folosi si o bicicleta , batranii pot sta pe bancute la umbra unor copaci .Bravo!asta inseamna sa traiesti intr un loc cu reguli de urbanism.
1
2
Bravo lor. Din macelar si una care vindea branza la piata, uite ce au reusit sa faca. Acum, normal ca struguri-s acrii. Acum nimeni nu le face calculul la noptile nedormite si stresul zilnic. Cine ii cunoaste, stie ca nu sunt figuranti. Dar toate astea au si avantaje si dezavantaje. Viata de familie, nu prea, alergatura cat cuprinde. Dar una peste alta, viata merge inainte, cu rele si bune. Noi sa fim sanatosi.
7
4
Ne-am saturat de atatea blocuri.
12
1
Are logica schimbarea sensului de mers pe str unirii acum? Ca la atatea locuinte nu era loc de parcare. Acum au pe strada. Deci? Magarie curata!
8
1
Nu se mai satura cracanatii astia. Dar trebuie sa-i faca parte si lui nea Mitica Sorescu, ca doar el i-a facut oameni !
8
3
Blocurile arata bine, pacat ca nu s-a mers pe varianta de 20 etaje.
12
2
Sa traiasca tovarasul primar O biserica la parter poate avem sansa sa vedem ca pe trotuare si cu stalpi in acoperis avem Traiasca constanta un oras bogat
16
1
Randarile alea, probabil blocurile vor fi mai urate si decat alea de la spectrum. Ce sa faci, in afara de Caelia, restul arata de parca le-am desenat eu. Daca mai adaugi si ca sunt facute cu bca chinezesc si ciment fara aditiv, iti dai seama ca prost e cine cumpara asa ceva.
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108