REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

RĂSTURNARE de SITUAȚIE în DOSARUL POLIȚISTULUI ÎNJUNGHIAT

RĂSTURNARE de SITUAȚIE în DOSARUL POLIȚISTULUI ÎNJUNGHIAT

Replica API 4 februarie 2021 | 00:48 5244

În urma cercetărilor, cauza privind polițistul înjunghiat la Eforie a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, încadrarea juridică fiind de tentativă de omor. Ancheta va continua.

Amintim că oamenii legii din stațiunea Eforie au fost sesizați, în seara de 26 ianuarie, prin apel la 112, că un bărbat era recalcitrant și se manifesta violent, pe strada Margaretei. La fața locului s-a deplasat o patrulă de la Poliția Eforie, iar doi polițiști au încercat să stea de vorbă cu bărbatul, care nu a vrut să se legitimeze. Oamenii legii au încercat să-l imobilizeze, moment în care individul a devenit violent, a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe unul dintre polițiști în zona abdominală pentru a-și asigura scăparea. Colegii lui au mers în urmărirea bărbatului, au tras focuri de avertisment, în plan vertical. La scurt timp, agresorul a fost prins, fiind vorba de Ralph Sandbrand, în vârstă de 42 de ani, care are dublă cetățenie, română și americană. Polițistul înjunghiat a fost transportat la spital, conștient.

Au fost declanșate cercetările, iar acum cauza a fost declinată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
deci erau2 politisti , iat unul a fost injunghiat !! celalalt de ce nu a tras un glontz in bandit , statea si tragea in aer avertismente, de tot rasul. Politiue de doi bani.
5
1
Ce va mai place sa va varsati frustrarile sub o identitate ascunsa aici! De la un caz de tentativa de omor ajungeti la autoritatile locale, primarul fiind tinta voastra psdisti imputiti. Vreti raul statiunii in continuare nu va lasati asa? Vedeti de coliva voastra si nu mai cautati raul oamenilor ce fac si bine in Eforie spre frustrarea voastra! Ptiu!
4
3
situatia cu Robert Serban cand se rastoarna adica cand il leaga
5
2
E rasturnata boule sau vaco ca inainte era ultraj iar acum e tentativa de omor cum era si normal sa fie de la bun inceput ca daca iti iei un cutit in burta ultragierea e ultima ta problema pe ordinea de zi, presupuand ca esti vreun soi de autoritate in exercitiul functiunii. D-aia trebuie reintrodusa pedeapsa cu moartea!
3
1
adica politaiul l-a injunghiat pe albul inchis la culoare de amerindian,situatia s-a rasturnat cu cracii-n sus
4
1
cum este rasturnata situatia fata de stirea originala care era identica? jurnalistii plii belite
27
2
autoapararea la politisti e nula, ei se baga in fata! doar sa se certe cu infractorii care i ghicesc imediat ca sunt vax!
7
2
la eforie se ciordeste apa si curent la greu ...de zeci de ani
10
0
Eforie tara fara caini!! Totul in Eforie este o jungla suburbana atat din punct de vedere administrativ , cat si in toate domeniile....
8
0
Americanul sa vina sa faca curat si la Mangalia ca e foame mare si ei gaborii nu au bani de benzina
4
17

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468