REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Război în cartierul Compozitorilor: „Mi-ai făcut sesizare, îţi fac şi eu!”

Război în cartierul Compozitorilor: „Mi-ai făcut sesizare, îţi fac şi eu!”

Replica API 6 aprilie 2015 | 00:22 537

Primăria umează să demareze un control în zonă

Primăria umează să demareze un control în zonă

Un mic război pare că se conturează în cartierul constănţean Compozitori. Din câte se pare, locuitorii zonei susţin că, pe stada Nicolae Kirculescu locuieşte o femeie care face sesizări pentru orice şi oricui, motiv pentru care oamenii s-au gândit să nu mai tacă. Astfel, aceştia au înştiinţat Primăria despre faptul că la poarta ei funcţionează un automat de cafea, dar că mai are probleme şi cu construcţia în care locuieşte.

“Pe strada Nicolae Kirculescu, la numărul 42, stă o doamnă care face sesizare la toată lumea ce construieşte în zonă şi vreau să fiu primul care îi face ei o sesizare. La poarta doamnei a funcţionat un automat de cafea care nu cred că avea autorizaţie de funcţionare din partea Primăriei Constanţa. Acum 2 săptămâni doamna şi-a construit la intrare un balcon din tâmplărie PVC fără autorizaţie de construire. De asemenea, ferestrele ei, pe partea de sud şi nord a construcţiei, au vedere directă la proprietatea vecină şi nu au mai mult de 150cm (1,5m), nu au distanţă de 2m conform Codului Civil. Conform PUZ Compozitori, retragerea clădirii la stradă de la noul aliniament este de 5 metri, ceea ce la doamna nu există şi o să va rog să verificaţi acest lucru. În funcţie de răspunsul dat, o să fac o sesizare şi la Inspectoratul de Stat în Construcţii”, a scris Ion pe pagina de Facebook a Primăriei Constanţa. Reprezentanţii administraţiei locale au luat la cunoştinţă şi au înregistrat sesiazarea, urmând să demareze un control.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108