REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PUCI ÎN PSD. Trei lideri importanţi îi cer public demisia lui Liviu Dragnea. Şeful PSD convoacă CEx

PUCI ÎN PSD. Trei lideri importanţi îi cer public demisia lui Liviu Dragnea. Şeful PSD convoacă CEx

Replica API 20 septembrie 2018 | 00:18 592

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va dati seama ce confuzie este acum la LATRINA 3 :Gadea, Badea, Ciuvica...ca nu mai stiu pe cine trebuie sa pupe-n kur si la cine sa dea flit !
3
0
ne batem joc de usr , ii lasam sa viseze . Totul intra in normal , si sotia mea va trece la sex normal pentru ca a facut febra faciala de la muie , prea multa muie .
1
1
contine un esuat intre puci si inpsd
0
0
In PSD a intrat pesta porcina! Ce masuri trebuiesc luate? Toate animalele eutanasiate, nu?
7
1
eu votez cu Putin ,traiasca rusia unita cu Romania,
0
4
Eee, acu-i acu ! Cum jucam dom' presedinte...?
3
1
ca iubitul ''conducator''se auto-exileaza''in vreo republica iubitoare de infractori cu multe sute de milioane in cont.Asta,din nefericire,presimt ca nu va face 1 minut de puscarie desi merita puscarie pe viata.Si n-ar fi asta tragic dar va ramane si cu averea intacta.
6
1
Ptr liviu cu mustata flausata nu sunt zile bune.Gandul ca merge la bulau,irinuca lui ramane lui valcov,darul de la nunta lui fii-su trebuie impozitat...of ce de griji are liviu. Daca s-ar putea ca nutzi udrea sa-i faca o chemare in costa rica sigur l-ar duce kovesi pe dragnea acolo sa-l scape de griji.
9
4
Nu e puci in psd.E buci in psd. scoala de varZa a pesedistelor s-a organizat sub deviza buci la psd.Desi purtau ii,tocuri si zorzoane pesedistele au semnat fara sa stie o ....scrisoare...
8
1
Nea Felix ... ce Dumnezeu , nici dv nu credeti ce spuneti despre Dragnea ... lasati salariile Regiei Raja , stim ca au crescut , dar restul populatiei , inflatia , cursul euro , Coruptia ... cu ele ce facem ? Esti gospodar dar fi Onest !
11
2
pucistii sunt coautori la condamnarea lui Dragnea ,il inchid si apoi dau amnistie si gratiere deci il scot curat ca lacrima din puscarie ,poate preia partidul in primavara, sanse ar fi ,noaptea mintii.Dancila interimar ,parca era proasta satului sa ramana sefa PSD ca daca isi da demisia adio guvernare, Stanescu ciuciu vice premier .Pai de ce ii cereti demisia lui Dragnea daca toate raman la fel,program de guvernare, legea pensiilor ,legile justitiei,legi noi SRI ?Aveti ceva scheleti prin dulap dosare la DNA , o sa aflam mai devreme sau mai tarziu.Cred ca o sa va votati intre voi pucistii.
5
2
A aparut scrisoricaaaaa la psd! O beleste irinucaaaaa?! Livulica isi pune obiectele de igiena personala ptr voiaj la parnaie.In procesul sau probele nu sunt obtinute ilegal prin protocoale,asadar, de parnaie nu il mai scapa nici ma-sa soacra.Hop,ca are doua soacre,una de la bombonica si una de la irina.
11
2
Eu am votat cu emil constantinescu. LASATI-L SA-SI DUCA PROGRAMUL LA BUN SFARSIT. La urmatoarele alegeri votez cu ...bolcas.Sa il lasati si pe el sa-si duca programul ...la vadim...
2
7
Sa pleca Dragnea! Si cine sa vina? Mahalagioaica Firea, aia de-si pune poalele in cap in mijlocul strazii? Tiganul Stanescu? Klingonianul Tudose, omul securitatii? Toti astia uita ca fara Dragnea erau nimeni acum. Firea nu ajungea primarul Capitalei in veci. Se va vedea la elegerile urmatoare. Acum toti cred ca au meritat pozitiile in care se afla. Eu, recunosc, am votat PSD. Pentru prima data! Dar nu-l voi mai vota, daca programul nu e dus la capat. Iar cu tzatza Firea sau tiganul Stanescu asta nu se va intampla...
3
10
Foarte bine ! Era de asteptat, cat sa-l mai suportam pe DIABOLICUL, dictatorul Dragnea??!!
17
7
praf in ochii electoratului.1 Guvernul ramane , cei mai multi au ce au cu guvernul 2.Dancila fidela lui Dragnea piesa importanta, daca isi da demisia sunt toti in plop si plopul in aer ,PSD iese de la guvernare .3 Daca pleaca Dragnea, ALDE iese de la guvernare, Tariceanu candideaza si are sprijinul PSD Dragnea ,nu se negociaza cu tradatorii pucisti ,nu sunt de incredere .Fractura mare in partid multi membri nu sunt de acord cu mazilirea lui Dragnea ,adio guvernare motiunea de cenzura a PNL are acum sanse sa treaca cu ajutorul Firicai Tutuianu, oare ce zic ceilalti PSD isti? Vineri CEx !
7
6
cea mai tare faza e ca toti o vor pe veorica ! De vis ! Muie dragnea, muie pesede !!!
16
5
acest partid numit ciuma rosie trebuie sa dispara cu toti ciumatii!
21
6
Lideri? sa ne fereasca...
13
5
Programul psd de guvernare s-a transformat in program umoristic de revelion. Dupa scenetele cu grindeanu si tudose urmeaza filmul artistic : ,,galceava limbricilor,, regizor gabitza firea. Programul va dura pana cand veorica il va preda la rahova pe livulica.
22
5
Bossssssule pai lui Dragnea ii place pedofilia bosssulica doar o cordeste pe Irina care pe langa el e cam copila
21
4
Stai cuminte Dragnea ca vine Georgica si iar iti da vreun meeting sau vreo pesta ca tu nu vrei sa lasi bulanii sa intre in biserica ,nu vrei sa lasi redevente 0%,nici nu iti place pedofilia ca astora de n au copii,merkel ,macrou fumme,junker,al nostru neamt etc. n au copii cica coincidenta.SUNTETI TOTI NISTE GUNOAIE NUMAI BUNE DE ARS sau de transformat in asfalt mai nou exista o masina care transforma gunoaiele in material folosit la asfaltare,dar ce sa stiti voi taranii de la Antena 1 ajunsi politicieni,gaozarele inculte de secretare nespalate puse in minister,asta iti place tie
10
8
Nu este nicio scrisoare , ca asa a zis...suina de Felix S.Iar PSD este a lui Dracnea..pe persoana fizica...care este !goagal.
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108