REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Răzbunare la Agigea: a scos pistolul şi a încercat să-şi calce cu maşina duşmanul!

Răzbunare la Agigea: a scos pistolul şi a încercat să-şi calce cu maşina duşmanul!

Replica API 15 mai 2013 | 00:00 99

Situaţie incredibilă la Agigea! În urma unor schimburi de replici mai acide, patronul unui bar din localitate a hotărât să-şi facă singur dreptate. S-a urcat în autoturismul propriu, înmatriculat în Bulgaria, încercând să-şi lovească "partenerul" de scandal. De asemenea, acesta a recurs şi la ameninţări cu pistolul. Oamenii legii au reţinut presuspusul agresor şi au constatat că individul nici măcar nu poseda permis de conducere, dar că are antecedente penale.

Poliţiştii din Agigea, la data de 14 mai a.c., în jurul orei 19.20, au fost sesizaţi prin 112, de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că, patronul unui bar din localitate, C. Vasile, de 66 de ani, a încercat să îl lovească cu autoturismul şi l-a ameninţat cu un pistol neletal. Având în vedere aspectele sesizate poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, iar în urma verificărilor preliminarii efectuate au stabilit faptul că, în jurul orei 19.00, bărbatul de 66 de ani, în timp ce se afla pe strada Ion Borcea din Agigea, în urma unui conflict verbal cu reclamantul, s-a urcat la volanul unui autoturism, înmatriculat în Bulgaria, încercând să-l lovească, iar ulterior a exercitat ameninţări cu un pistol neletal. Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că arma este deţinută în mod legal de către suspect, dar acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, efectuându-se investigaţii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu poseda permis de conducere şi ameninţare, faţă de suspect poliţiştii dispunând reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa, urmând să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea dispunerii măsurii arestării preventive.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108