REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Răzbunarea concubinei bătute: și-a denunțat iubitul că face trafic de droguri

Răzbunarea concubinei bătute: și-a denunțat iubitul că face trafic de droguri

Replica API 19 octombrie 2019 | 00:00 303

Condamnat la 4 luni de închisoare

Condamnat la 4 luni de închisoare

O femeie din Constanța și-a dat iubitul pe mâna poliției după ce a agresat-o fizic. În urma altercației, constănțeanca a mers la oamenii legii, însă nu pentru a reclama fapta săvâșită de agresor, ci pentru a le aduce la cunoștință că bărbatul deține o cantitate de droguri. Individul este din Argeș, iar atunci când venea la Constanța, stătea la domiciliul femeii din Piața Chiliei, de unde a și fost săltat pentru trafic de droguri și, ulterior, condamnat.

La sfârșitul anului trecut, o femeie din Constanța și-a primit la domiciliul său din Piața Chiliei, în vizită, iubitul din Argeș. După ce cuplul s-a dezlănțuit și s-a simțit bine, la un moment dat a început o ceartă într ei, femeia încasând de la concubin și o corecție. A fugit de acasă și s-a oprit direct la Secția 1 de poliție, însă nu l-a reclamat pe bărbat pentru violențe, ci l-a pârât că, în bagajul său, deține o cantitate de cannabis. În momentul în care individul se afla în fața imobilului, la autoturismul său, pregătit de plecare, anchetatorii l-au percheziționat și au găsit, în cle din urmă, drogurile. În cursul urmăririi penale bărbatul a declarat că, aflându-se într-o relație de concubinaj cu femeia, ori de câte ori venea în Constanța stătea la locuința acesteia in Piața Chiliei. Individul a spus că, de fapt, drogurile i le-a pasat în bagaj concubina sa care le-a și cumpărat pentru a le consuma împreună. Femeia, evident, a negat că ar fi avut vreo contribuție la procurarea cannabisului.

Tribunalul Constanța l-a condamat miercuri, 16 octombrie, la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce cu suspendare, sunt droguri totusi , care distrug vieti.
0
1
cum deaq vine asta 4 ani cu suspendare, puteau foarte bine sa-i dea si 20 de ani cu suspendare, si 1 an cu suspendare, odata ce se suspenda, ce rost mai are numarul anilor.
0
1
Curve proaste, ce pretentii sa ai, trebuie batuta inca odata
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108