REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

RAZIE în rândul taximetriştilor. S-a lăsat cu amenzi!

RAZIE în rândul taximetriştilor. S-a lăsat cu amenzi!

Replica API 20 aprilie 2017 | 00:00 340

Poliţiştii locali, cu sprijinul Biroului Rutier Municipal Constanța, au efectuat controale tematice privind transportul persoanelor în regim de taxi în perioada ianuarie-aprilie 2017.

În acest sens, au fost aplicate 69 sancțiuni contravenționale în valoare de 22.250 lei. Printre neregulile depistate de oamenii legii se numără lipsa ecusonului (nume și fotografa conducătorului), lipsa afișării tarifului pe portiera autoturismului, aviz traseu eliberare de către autoritatea publică locală, precum și pentru opriri neregulamentare. Cei vizați au fost taximetriștii din zona Gării Constanța, bulevardul Lăpușneanu, zona City Park Mall și Piața Tomis III din municipiul Constanța. Polițiștii locali continuă și în perioada următoare acțiuni similare.

Reamintim că la începutul anului pe o rețea de socializare s-a creat un eveniment numit „Olimpiada de bătut taximetriști constănțeni”. Acesta a porinit de la un articol scris de reporterii Replica, în care se specifică cum taximetriștii din Constanța îi fură pe oameni pe față. În cadrul postării se specifică că evenimentul este un pamflet si trebuie tratat ca atare. „NU batem fizic pe nimeni, dar aveți ocazia să vă vărsați nervii pe scursura societății: taximetriștii colorați cu 4 clase (unii nu le au nici pe alea), de o nesimțire iețită din comun și care fac exces de zel!”, se arată pe pagina de Facebook. Amintim că pe data de 8 ianuarie, a.c., o constănțeancă a abordat un taxi staționat. Continuarea a fost că s-a umplut şi de nervi, dar şi de "vânt" în portofel!

Paula SOLOMON

Citește și:

http://www.replicaonline.ro/taximetristii-constanteni-sanctionati-pentru-neafisarea-tarifului-309102/

http://www.replicaonline.ro/olimpiada-de-batut-taximetristi-constanteni-eveniment-creat-pe-facebook-303866/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Patru persoane din gara de nord si pana la Obor 14 lei.Mai mult ne costa metroul.
0
0
pai atatea are --- 4 clase si e colorat si analfabet si tupeist de iti vine sa-l bati ca la Olimpiada de batut taximetristi
2
0
la stadion pe primaveri zilnic blocheaza strada nederanjati de politia locala ,
1
0
am fost la bucuresti si a trebuit sa merg mai mult cu taxiul, am ramas profund impresionata de taximetristii de la Cobalcescu, de un profesionism si un bun simt extraordinar, masini curate, tot timpul se pune ceasul fara sa te intrebe, soferii curati, o placere sa mergi cu acesti oamen, adevarati profesionosti, bravo lor
2
1
da de unde sti tu ca are 4 clase.
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108