REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Razie la Constanţa: trei şoferi au rămas fără permis!

Razie la Constanţa: trei şoferi au rămas fără permis!

Replica API 8 decembrie 2014 | 21:50 198

Prinşi băuţi la volan sau fără centura de siguranţă

Prinşi băuţi la volan sau fără centura de siguranţă

Mai mulţi şoferi din judeţul Constanţa au ajuns pe „mâna” poliţiştilor rutieri în acest sfârşit de săptămână. Acum conducătorii auto sunt cercetaţi penal. La acţiunea pentru combaterea producerii de accidente rutiere grave cauzate de consumul de băuturi alcoolice de către conducătorii auto au participat poliţişti din cadrul formaţiunilor de poliţie rutieră şi ordine publică, folosindu-se şi autospecialele cu aparatură Radar din dotare. Pe durata desfăşurării acţiunii au fost depistaţi mai mulţi conducatori de autovehicule care au consumat în prealabil băuturi alcoolice.

Astfel, poliţiştii Secţiei 2 din Constanţa îl cercetează penal pe Florin I., de 31 ani, care a fost identificat pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu în timp ce conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Şi poliţiştii din Mangalia îl cercetează penal pe Hichimet S. Şoferul, în vârstă de 59 de ani, a fost depistat, în data de 6 decembrie, pe strada Portului, conducând sub influenţa alcoolului. De precizat faptul că la nivelul judeţului Constanţa, în ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate de către aceştia 47 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.780 lei. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru nefolosirea centurii de siguranţă şi nerespectarea regimului legal de viteză. De precizat că trei şoferi au rămas pietoni. Poliţiştii le-au reţinut permisele de conducere pentru încălcarea legislaţiei rutiere în vigoare.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108