REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

RAZIE: Şoferii, AMENDAŢI de poliţiştii locali constănţeni!

RAZIE: Şoferii, AMENDAŢI de poliţiştii locali constănţeni!

Replica API 13 iulie 2018 | 00:53 391

Un număr de 158 de conducători auto care au oprit sau staționat neregulamentar pe principalele străzi și bulevarde ale municipiului Constanța au fost sancționați contravențional de către polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice.

Conform informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Constanţa, Valentina Chiriţă, cuantumul sancțiunilor contravenționale aplicate în total a fost de 26.285 lei. Toate aceste fapte au fost constatate de lucrătorii serviciilor operative ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța în numai două zile, 10 şi 11 Iulie a.c. Activitățile desfășurate au avut că scop fluidizarea traficului rutier pe tronsoanele, arterele și zonele adiacente cuprinse în perimentrul B-dul Ferdinand, B-dul Tomis, B-dul Mircea cel Bătrân, B-dul Marinarilor , Str.Traian, Str. Mihai Viteazu , Str. Soveja, Str. I.L Caragiale, Str. I G Ducă, Str. Cuza Vodă, Str. Soveja, Str. Suceava, Str. Adamclisi, Str. București, Str.Gării, Platou din față Gării.

În apropierea zonelor menționate anterior s-au înregistrat cele mai multe abateri de la normele legale în vigoarea privind circulația pe drumurile publice și care se referă la oprirea voluntară ori a nerespectării indicatorului rutier “ Accesul interzis”.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pana incap eu pe mana ta...vezi ca iti este mata mai la indemana ..dai amenda ca sa iti faci planul.nu ti-au zis astia cand te-au angajat ca aia este o uniforma nu costumul lui superman...dai amenda tu ca esti cine ?..cat ai scos din banca ca sa dai spaga sa te vezi militian..ca politist nu esti.altceva inseamna sa fii politist.. platesc peste 700 de milioane impozit si taxe pe an cacaciosule ptr ca un prost ca tine sa isi ia salariu.eu chiar as vrea sa ma amendezi dar daca o sa ai ocazia sa ma amendezi o sa pui botul la 15 17 lei sa iti ei tigari.
0
0
Regulile de circulatie, inclusiv cele referitoare la parcare trebuie respectate. Indiferent daca exista sau nu loc de parcare. Daca nu exista loc de parcare nu stationezi! Fara sa cauti scuze penibile. Zona Vraja Marii, strada Mircea, Soveja Megagym sunt zone unde nu prea actioneaza politia. Si intr-adevar taximetristii de laCity chiar sunt o problema!
1
1
Respectati legea,comentariile sunt de prisos ,,,RESPECT,,,Politistilor fie locala sau nationala,facetiva datoria si impuneti respect.
3
2
Grigore, taximetristii subt ocrotiti de primarie, seful lor, Neagu e PSD ist. Politisti locali se iau numai de amarati. Au amenajat parcarea din fata garii numai pentru taxumetristi. Daca vrei sa duci-iei pe cineva de la gara cum faci? Mazare a dat parcarea prietenilor, de constanteni l-a durut in cur
2
1
sa se dea amenzi maxime celor care se cred smecheri si blocheaza strada doar ca vor ei sa stationeze putin
2
2
Sa dai amenzi fara sa creezi facilitati,alveole ,parcari e japca de catre stat!
4
0
Nu vad in anunt cate amenzi au primit taxiurile care stationeaza in fata la City, in Tomis III, la Dacia ... Am inteles ca nu le platesc. Nu exista posibilitatea sa le anuleze licentele de transport? Sau nu se vrea?
6
2
Orasul este plin de hoti, Vanzatori de droguri si drogati si ei stau la panda sa amendeze ca-i parcat intr-un oras vandut la metru patrat de mazare.Cum ma sa vinzi un oras la metru patrat si sa fugi in Galapagos si nimeni sa nu zica nimic.Pai unde morti mati sa parchezi daca peste tot e vandut si machedonul a pus placuta cu propietate privata.
10
0
fugi, baiatul meu, si plateste amenda...
4
3
Hai sictir!
4
2
Asculta " Eu nicu " nu incapi tu pe mina mea sa vezi ce amenda incasezi , ca o sa faci imprumut la banca sa o platesti
2
5
Am inteles ca au dreptul...dar au si pregatire.???.unii dintre ei nu au permis de conducere.....stau la panda langa trecereri de pietoni si in locuri in care stiu ca nu ai unde sa parchezi..12 clase relatii la primarie te angajea mata ca stie pe secretrar care e prieten cu primarul si dai amenzi..lasati-le competenta la chistoace aruncate pe jos ca si asta e cam mult.nu le da-ti m-ai mult decat pot ca au luat-o razna deja.
9
5
Da, au dreptul.
4
7
Are dreptul locala la amenzi rutiere?
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108