REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

RAZII: ŞOFER depistat DROGAT la VOLAN! VIDEO

RAZII: ŞOFER depistat DROGAT la VOLAN! VIDEO

Replica API 18 martie 2019 | 00:59 435

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Constanța au organizat, noaptea trecută, o acțiune pe linia depistării conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psiho-active, context în care au constatat 5 infracțiuni.

În noaptea de 15-16 martie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat o activitate pe linia respectării legislației în vigoare privind conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

În urma controalelor, polițiștii constănțeni au constatat 5 infracțiuni, dintre care două pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 2 pentru conducere sub influența substanțelor psiho-active și o infracțiune de conducere de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

De asemenea, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, au fost reținute două permise de conducere și au fost retrase un certificat de înmatriculare și o serie de plăcuțe de înmatriculare.

Exemple:

În jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 63 de ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 00.15, polițiștii constănțeni au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Constanța. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

În jurul orei 01.00, polițiștii au depistat un tânăr de 22 de ani, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența unor substanțe psiho-active.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie o lege mai aspra pt asemeni drogati la volan,adevarati criminali p sosele
1
0
Mai , tu esti prostavan rau ! Ce are coada vacii cu stampila primariei ?! De ofticat ce esti rezulta ca militianul ti-a dat o amenda zdravana sau ti-a luat permisul !
2
0
Numai Negru VirgiN putea sa scrie de el
3
3
Parlitu de Iacob Titi si prostituata de gagicasa umbla drogati non stop si impart pliculete cu droguri in tot judetul!
4
1
Cand conduc prin oras, ma lovesc de tot felul de distrusi oe steada si iata si motivele.. Multi sunt beti, drogati etc. E nevoie de. Politie ca sa normalizeze lucrurile pe strada
1
0
@balarie...ce le stii tu pe yoate... Dar pentru cultura ta, sa stii ca nu este obligatoriu sa poarte cascheta... Nu mai faceti pe desteptii... O furati ca gusterii, si va mai si dati rotunzi. Ce te mai oftici ca isi iau gaborii bani de toale... Bravo lor...
1
0
Chiar daca e noapte, militianul e obligat sa poarte cascheta din dotare. De ce primesc zeci de milioane de lei pe an pt. imbracaminte? Banii primiti ii dau pe haine sau pe pitipoance?
4
6
astia suntem ca natie nu ne mai facem bine never te omoara pe trecere un animal din asta si scapa cu suspendare
10
1
Pt HG 349 pe 2007 in care el cu Nicolaescu Ministrul Sanatatii pe ayunci si Vasile Ciurchea de la Casa de Sanatate au semnat ca magazinele de vise sa intre in legalitate!V au dat otrava si eu s au imbogatit
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108