REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

RAZII: străzile din Constanţa, pline de şoferi beţi!

RAZII: străzile din Constanţa, pline de şoferi beţi!

Replica API 23 ianuarie 2018 | 00:00 443

Polițiștii din cadrul serviciului Rutier, la data de 21 ianuarie a.c., au depistat un bărbat, de 48 de ani, din localitatea Viișoara, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Stejarului, din localitatea Cobadin, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul în cauză a fost transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, la data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat o tânără, de 25 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Aceasta a fost transportată la spital pentru a i se preleva probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Și polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr, de 20 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Izvor, din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul în cauză a fost transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, la data de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Medgidia au depistat un bărbat, de 46 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Republicii, din municipiu Medgidia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauze, au fost întocmite dosare penale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai la Costinesti nu vreti sa depistati in trafic pe faimosul si vestitul betiv primarul Cristea Traian inconjurat de seful de post Racaru,prietenul de pahar Batariga Tudorel ,primarul Mangaliei Cristian,primarul 23 August Mugurel,primarul Valul lui Traian,finii procurori, mesele copiaose trebuiesc stropite cu licoarea lui Bahus .Omul mai vine la Costinesti chiar daca-i iarna ca de mancat si baut se gaseste la nea Traienel la fostul abator ,dar mai si pleaca la casa lui !problema e cum pleaca in stare de ebrietate tinandu-se de volan .Dar ce sa-i faci politia nu poate ,nu vrea ,nu ise davoie
0
0
mai schimbati si voi poza. mereu aceiasi poza, nu mai aveti alta?
2
0
Ma mir ca pe pasarica aia nu au lasat-o sa-si continue drumul. CA asa fac militienii cu pasaricile: vorbesti la telefon? Mergi mai departe! NU ai centura? Mergi mai departe! Si fufele astea, dupa 5 metri, renunta iar la centura, numai asa, sa le-o dea la bot militienilor.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108