REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Reacția fabuloasă a fanilor, după ce Cristina Ciobănașu s-a afișat cu un buchet imens de flori: ”Ai primit mărțișor de la Vlad?”

Reacția fabuloasă a fanilor, după ce Cristina Ciobănașu s-a afișat cu un buchet imens de flori: ”Ai primit mărțișor de la Vlad?”

Replica API 2 martie 2021 | 21:55 1159

Cristina Ciobănașu a surprins din nou pe toată lumea! Reacția fabuloasă a fanilor, după ce actrița din serialul ”Adela”, de pe Antena 1, s-a afișat cu un buchet imens de flori! Să fie Vlad Gherman ”vinovat” pentru cadoul primit de fosta sa iubită?

Când toată lumea aștepta nunta, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au decis să o ia pe drumuri separate. Astăzi, 1 Martie, se împlinește o lună de la clipa în care cei doi actori din serialul ”Adela”, de pe Antena 1, și-au anunțat despărțirea. Destrămarea celor doi a venit ca un adevărat șoc pentru cei din mediul online, care continuă să spere că Vlad și Cristina se vor împăca.

Reacția fabuloasă a fanilor, după ce Cristina Ciobănașu s-a afișat cu un buchet imens de flori

Se pare că această lună a fost una foarte grea, atât pentru Vlad Gherman, cât și pentru Cristina Ciobănașu. Deși și-au spus adio după 9 ani, cei doi au rămas prieteni foarte buni, mai ales că sunt și colegi pe platourile de filmare ale serialului ”Adela”. Recent, frumoasa actriță a reușit să-și surprindă din nou fanii de pe rețelele de socializare, după ce s-a afișat cu un buchet imens de flori în brațe.

Cum ziua de 1 Martie este dedicată tuturor doamnelor și domnișoarelor, după cum puteți observa și în imaginea din galeria foto, actrița a fost copleșită de-a dreptul cu flori care mai de care mai frumoase. Desigur că cei din mediul online au observat imediat acest detaliu și nu s-au putut abține din a o întreba dacă superbele flori sunt primite de la fostul său iubit, Vlad Gherman.

”Ai primit mărțișor de la Vlad?”, a fost întrebarea unui internaut. Cât despre răspuns, Cristina Ciobănașu a decis să se rezume la cele câteva rânduri care au însoțit ipostaza. Actrița le-a spus fanilor săi că a primit flori de la colegii de platou, printre care, desigur, îl regăsim și pe fostul său partener.

”Dragii mei colegi mi-au adus bucurie în suflet astăzi de la prima oră. Chiar am simțit tot dragul cu care au dăruit mărțișoare fetelor din echipa de filmare. A fost un început de săptămână superb și li se datorează în întregime! Mulțumesc din suflet! Să aveți o primăvară călduroasă și plină de bucurii!”, a scris Cristina Ciobănașu.

Cei doi actori și-au anunțat despărțirea pe data de 1 februarie

În urmă cu o lună, spre surprinderea tuturor, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu anunțat că nu mai formează un cuplu. Potrivit spuselor lor, după 9 ani de relație, cei doi au realizat că sunt foarte diferiți și că fiecare în parte are cu totul și cu totul alte planuri de viitor față de celălalt.

„Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în puncte diferite ale evoluției noastre”, a declarat frumoasa actriță, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce de proaste!ba,in curind veti fotografia motzatul din wc,"ia uite ce am facut",si o sa va mai si mindriti cu asta,maimutzelor!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108