REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Reacţia lui Dragnea după discuţia Iohannis - Merkel

Reacţia lui Dragnea după discuţia Iohannis - Merkel

Replica API 28 ianuarie 2017 | 18:15 558

Cancelarul german Angela Merkel a discutat la telefon, vineri, cu președintele Klaus Iohannis, ocazie cu careși-a exprimat susținerea pentru lupta împotriva corupției. Chestionat dacă se simte vizat de declarația cancerului german, Liviu Dragnea a răspuns: „De ce să ne vizeze pe noi? Ați auzit despre mine că am făcut ceva cu vreo casă prin Sibiu? Eu nu-mi aduc aminte”, notează stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Degeaba schelalaiti pe toti va schimb de la deconcertate si mai fac si audit nu scapati niciunul!
0
0
ASA ESTE , dragnea a futut-o pe ma-ta si nu i-a dat banii , de aceea iesi in strada , bagati-ai pula in domna ma-ta , prostituata , pui de filipinez ce esti .
3
2
In primul rand boule, poporul pe care-l invoci inseamna 18% dintre votanti. In al doilea rand, iti spun sa stati pe curul vostru de psd-isti trepanati fiindca daca vom iesi in strada noi, cei ce nu am votat ciuma rosie, n-o sa ramana nici cacat de analize din voi si Dracnea!
2
3
bagamias pula in gura voastra de lachei care injurati pe dragnea
7
5
Nu presedinte ci rege!Iar pe ma-ta io dai ca regina,pe tac-tu ca mascarici la palat iar tu ,responsabil cu prezervativele.Asta asa sa nu fete ma-ta un bou mai mare decat tine!
2
3
Dragi romanii...Imi place de voi...va fac cum vreau eu.Pana termin mandatul o sa uitati ca a ti existat ca tara...Adica toate padurile vi le dau finutului meu iar pe voi o parte ardealul la maghiari,,moldova rusilor.Asa va praduiesc cum va praduiesc padurile...Diseara va astept in strada prostii mei ...sa strigati jos guvernul.Proverbul spune...dezbina si cucereste !!!.
6
4
Nu doar dreapta are are acces la internet.Cine vrea sa vada revolutie adevarata sa-l bage pe Dragnea la puscarie.Intr-o saptamana e presedintele tarii pus de popor si repede cu toate pierderile colaterale aferente!
9
10
sa te fut in gura nenorocitule!!!
7
11
cele sase case ale sasului incap in piscina coclitului de oltean...suge-o la parnaie in vise ude, Dragnea!!!!
13
11
futu-va-n gura de johannisti, basisti, securisti, macovisti, sorosisti, fomisti si alte asemenea specimene!
13
10
teroristul dragnea ramane tot terorist el compara casele cumparate de johannis in mod legal cu voturile in cuantum de 2 milioane furaste de el la referendumul din 2012.Ce este mai impoirtant voturile sau casele lui johannis ,eu cred ca mai importante sunt voturilefurate , deoarece prin acest furt a adus la conducerea romaniei comunistii si securisti.
15
11
Dragnea are o problema fundamentala : stie ca este ilegitim ! Penal fiind , condamnat cu acte , urmand o alta condamnare in scurt timp , cu executare , a devenit iresponsabil , disperat , imprevizibil , irational , adica sinucigas ! Este de pe acum pierdut , desi mai respira , mai da din brate si se deplaseaza haotic ... Tic- tac , tic-tac , tic-tac ...
13
11
De priceput ,poate te pricepi la ceva,la infasurat sarmale sau la copt mici pe la pomenile psd-ului dar la politica esti as,in ale prostiei.Cine sunt aliatii psd,boule?Crazi ca daca bozgorii ramaneau in opozitie mai aveau tupeul de a santaja pe cineva?
10
9
Cand au de gand sa convoace CSAT pentru decizii privind agresiunea extremistilor mahiari. Aceste cozi de topor ale austriecilor, nemtilor si olandezilor. El nu vede ca suntem atacati. Si sta cu piciorul pe frana. Este vorba de KWI. Misiunea lui este sa tina aceasta natie cu capul in tarana. Bine, poate nu ma pricep eu. Dar cu bugetul ce are. Adica cu banii nostri.
9
5
Ma-tii sigur nu, deci o sa aiba sa iti dea de parizer si la pensia asta.
4
11
Tu ai palat si un alt palat in Brazilia...etc., tu vorbesti, hotule si penalule, care te-ai plimbat in America, "sa ce " sa te fotografiezi cu ..., pe banii cui ?! Sa-ti fie rusine !
14
14
lingaii lui Merkel,Iohhanis ...numai gunoaie de comemtatori...O sa va duca Iohannis la dezastru.De ce nu sunteti impotriva taierii padurilor de catre consulul austriei care este finul lui?.Romani redusi la minte...si exemplele ar putea continuua...Sa i sugeti chilotii lui sase case.
12
18
Comentatori de rahat chiar nu mai vedem realitatea. Merckel nu vrea sa scape din mana o colonie ca Romania.
16
14
Partidul Comunist Roman, sub conducerea ilustrului Dragnea, a impins coruptia la rang de trasatura genetica universala. Cum sa se simta vizat de lupta anticoruptie cand i se pare natural corupt.
21
17
Silaaaaa de individul acesta
25
15
Maiestre Dragnea, baronul meu de suflet, idolul meu din vis ma iertati dar aci chiar ca sunteti obraznic. Are dreptate Basescu cand spune ca ar trebui sa va spalati pe dinti ca prea put a coruptie
30
16
In lume, statele isi pregatesc strategii comerciale si militare, cum sa se dezvolte si sa faca bani. La noi, tigania continua: o gasca de penali vor sa scape de puscarie iar opozitia, cretina de-a deptul, mananca rahat cu polonicul. Cu totii merita impuscati, tampitii naivii! Nu tiganii fac Romania de ras ci cretinii din Parlament. Fara exceptii!
33
10
Lesin de ras , bravo Dragnea, te sustinem pana la moarte . van gura de basisti
20
33
ce tupeu are olteanul penal...
41
18
Tu nu aveai nevoie de cocioabe ca ale lui Iohannis pentru ca deja aveai ditamai palatul
38
16

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108