REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Victor Ponta anunţă RUPEREA PSD: 'Îi aştept în Pro România'

Victor Ponta anunţă RUPEREA PSD: 'Îi aştept în Pro România'

Replica API 20 septembrie 2018 | 00:51 517

Liderul Pro România Victor Ponta a reacționat prompt după ce în spațiul public a apărut scrisoarea contestatarilor lui Dragnea.

"Le urez succes tuturor celor care au inteles in al 12 lea ceas ca Grupul lui Dragnea duce Romania, Parlamentul, Guvernul si PSD la dezastru! Sper ca ei sa salveze ce mai este de salvat si sa gandeasca o strategie de revenire pe calea normalitatii!

ProRomania si eu ( ca om politic de stanga, fost lider si Premier social democrat ) vom sustine orice efort de reforma si revenire la valorile care au stat la baza formarii USL si a Guvernarii din 2012-2015!", scrie Ponta pe Facebook.

Victor Ponta, liderul Pro România, susţine că dacă disidenţii din PSD nu reuşesc să-l înlăture pe Liviu Dragnea din fruntea partidului, PSD se va rupe.

Întrebat dacă există pericolul ruperii PSD, după publicarea scrisorii prin care unii lideri ai partidului cer demisia lui Dragnea, Ponta a răspuns: "Dacă nu pleacă Dragnea, da. Şi îi aştept în Pro România.", scrie romaniatv.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ponta poate sa plece de pe acum in Costa Rica. Zau asa,oricum e bun pentru tara ca virusurile astea porcine. Am avut Base,avem Iohannis,am avut Iliescu,alte fapturi,avem in politica si Dragnea,Ciolos,Orban. Nu sunteti satui de gunoalele astea? Chiar nu putem si noi sa ne ridicam macar la un nivel mediocru? Tot figuri demente,schoizoide,duse cu pluta si antiromanesti sa ne fie la conducere? Cum de se promoveaza acolo sus mai degraba idioti decat patrioti? De ce romanii de afara castiga mai mult afara,chiar daca aici li se spune puturosi?Oare Iohannis e destept sau doar ingamfat ca si restul?
0
1
Eu v-am spus ca ponta e curva , sa moara muistii de necaz totul va fi ok ! PSD va guverna pt romani si pentru Romania , sa-i futem in gura pe dusmanii rezistenti si pe mamele celor care ne critica aici !
3
2
Ce dor o sa ne fie de Basescu! El a dat LEGE ca toti hotii astia din parlament, primarii, CJ..etc. sa aleaga: Vor sa faca afaceri sau vor in demnitati publice? Atunci au ales. Unii in privat altii demnitari in fubctii publice. Tot Basescu a anulat toate pensiile speciale si a dispus: Calculul tuturor pensiilor sa se faca dupa CONTRIBUTIVITATE, nu dupa altceva! Si a LEGIFERAT. Bine.
1
0
de asta nu te primit Putin,,,de curva .,mananci cacat cu polonicu.
0
0
Victor Ponta sa taca deoarece a facut legea pensiilor speciale care a blocat majorarea celorlalte pensii pe baza de contributivitate.
3
0
Un partid format din gasca lui Pontache ca revers la insuccesul din 2016! Nici magarul Johan nu i bun nici derbedeul de Paris ! Lansarea partidului cu toti cioclovetii care vor sa fie incoronati ca stapani !Nu ti e rusine nenorocitule !
4
4
Oameni de genul lui Ponta sunt buni pentru adunaturi gen hastag rezist,nicidecum pentru a fi din cei ce conduc destinele unei tari. E cazul ca populatia sa devina popor si sa-si aleaga pe cei mai buni dintre cei buni sa-i reprezinte,altfel toate astea cu votul devin aiureli fara rost. Sunt popoare care ar dori alegeri libere ca sa-si faca o soarta buna,noi ne batem joc si ne hartanim intre noi ca niste dobitoci din aceia care se bat ca nu stiu ce echipa castiga un meci. Nu e meci,e soarta noastra! Alegem mereu rable de oameni si ne miram ca suntem tradati si ne merge rau.Ponta e naspa.
5
3
daca nu pleaca Dragnea toti sociali democratii adevarati se vor duce la Ponta o sa ramana un partid de slugi si secretare
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108