REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

REGELE DIAMANTELOR, la MARE alături de Letiția!

REGELE DIAMANTELOR, la MARE alături de Letiția!

Replica API 30 august 2020 | 23:19 4176

Vestita concurentă din mega-show-ul de modă de la Kanal D a revenit în forță după ce a ”rupt-o” definitiv cu italianul care i-a dăruit, de-a lungul relației, nu mai puțin de trei inele de logodnă. Letiția a dovedit că are stil și a reușit să-l cucerească pe unul dintre cei mai renumiți bijutieri de lux din București, cunoscut drept ”Regele diamantelor”.

Letiția de la ”Bravo, ai stil!” a depășit cu bine perioada mai puțin fastă din plan amoros. Sexoasa brunetă a suferit enorm după un italian care a „sufocat-o” cu scenele de gelozie. Atunci când nu petrece pe litoral, Letiția trăiește cu stil în București. Renumita concurentă din show-ul de modă se pare că are standarde ridicate și ”țintește” sus. Sexoasa l-a cucerit pe unul dintre cei mai renumiți bijutieri de lux din Capitală.

Recent, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Letiția de la ”Bravo, ai stil!” și pe Huseyin Kara, proprietarul unui renumit magazin de bijuterii de lux din București, în timp ce ieșeau dintr-un celebru restaurant situat pe Bulevardul Kiseleff.

Din câte se pare, după despărțirea de iubitul italian, Letiția și-a păstrat standardele înalte și ”joacă” doar în ”Champions League”. Fosta concurentă a mega-show-ului de la Kanal D ar fi reușit să-i stârnească interesul lui Huseyin Kara. Astfel, „Regele diamantelor” și-a ”încercat norocul” și a invitat-o pe Letiția la o cină ”corespunzătoare”. Cei doi au petrecut o seară minunată, într-o atmosferă de vis.

Asemenea unor adolescenți la prima întâlnire – iar imaginile vorbesc de la sine – după cina romantică, cei doi au ieșit îmbrățișându-se din local. ”Regele diamantelor” părea de-a dreptul „răvășit” de sexoasa companioană și lăsa impresia că nu se poate dezlipi de ea. Letiția și Huseyin Kara s-au plimbat, romantic, până la mașina sexoasei brunete. După ce s-a descotorosit de servietă, ”Regele diamantelor”, pur și simplu, a asaltat-o pe companiana lui cu gesturi tandre. A fost o avalanșă de îmbrățișări romantice, urmată de rafale de săruturi senzuale.

Letiția a ajuns cunoscută grație show-ului ”Bravo, ai stil”, unde a participat în urmă cu trei ani. A rămas pe buzele consumatorilor de monden, deși a fost eliminată rapid din competiție. Jurații aveau să fie impresionați de povestea tinerei, aceea cu iubitul italian. Ba chiar au sfătuit-o, atunci, să se împace cu el, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Draga Letitia, fiecare nasa isi are nasul ei, ai grija la italieni, acolo s-a nascut mafia, sora cu prostia.
0
0
Vorbiti de aceasta Letitia, parca ar fi vorba de Letitia Spaniei.Despre ce vorbim?Sau regele diamantelor a platit reclama?
1
0
Lasati-o ma, credte pib-ul Romaniei, ce plm. Bravo fata mea!
1
0
hahahahahahahahah !!!!!!!!
2
0
Avem o tara plina de curve 90% dintre femei sunt wc ul strainilor isi fac nevoile pe ele rau a ajuns tara asta daca pe timpul lui Ceausescu nu gaseai decat maxim una intrun oras sa suga acum nu mai gasesti una care sa nu o suga
12
1
Voi de la Replica,sunteti aiurea rau...faceti articole razna cu toate obisitele care ies la produs....cat v-a dat Letitia sa scrieti de ea?...sunteti imbecili
16
0
Ma mir ca nu le-a bagat cineva microfoane si camere de luat vederi in capul prezervativului. Tara geme de probleme ,sunt subiecte serioase,insa libidinosii scriu despre cine si cum ejaculeaza,astea fiind chestii demne de a fi numite articole.
13
0
ce cwrva terminata
13
0
Nu te uita la saraciile de mai jos, traiesteti viata cu un bogat.
1
14
e doar o curva atirnata la banii individului .nu mai faceti toti prostii celebri
18
0
femeia asta este de compatimit...sa faci felatie unui taiat imprejur ptr bani...!?! credeti ca e chiar fericita ?
13
0
In ultima poza parea un pic cam constransa...
5
0
resursele noastre bune si am importat numai prostii. O sa exportam si ultima resursa femeile frumoase si o sa ajungem sa importam femei urate. O sa tufem babe bulgaroaice olandeze austriece italiene dar dupa ce o sa le spalam la cur. Pana acum aveam copii frumosi si sanatosi. O sa avem handicapati urati. Se duce dracului porumbul.
14
0
In toate gaurile, la final ii daruieste si inel anal
18
0
Uite asa mamele romance care trebuie sa construasca viitorul Romaniei sub pula la straini. Romancelor, Romaniii sunt cei mai puternici barbati, uitati ce tara vasta au facut. Strainii vor sa ne distruga
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108