REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Reglare de conturi la Năvodari: o minoră acuză că a fost sechestrată, bătută și tâlhărită de rude!

Reglare de conturi la Năvodari: o minoră acuză că a fost sechestrată, bătută și tâlhărită de rude!

Replica API 22 octombrie 2019 | 00:00 341

Clipe de coșmar pentru o minoră din Năvodari! A fost sechestrată, bătută și tâlhărită de propriile rude în data de 13 octombrie. Cel puțin așa acuză fata, cerând ordin de protecție pe numele tatălului său, a unchiului și a mătușii sale. Neînțelegrile au survenit după ce copila a luat decizia de a se despărți de soțul său, pentru a se muta la concubin, însă familia nu este de acord cu alegerea făcută.

Două familii de romi din Năvodari sunt la cuțite de când o minoră a luat decizia de a se muta la concubinul său. Părinții fetei spune că iubitul fetei lor stă cu ea pentru bani și încearcă să o aducă pe această din nou acasă. Numai că, minora nu dorește acest lucru, de aici și scandalurile între cele două familii. Totul a început în luna august 2019, când minora s-a mutat la viitorul sot, A.S., în orașul Năvodari. Neînțelegerile au culminat cu bătăi și amenințări cu moartea exercitate pe data de 13 octombrie, tânăra sesizând organele de poliție. Ea acuză că rudele sale au tocmit niște interlopii să vină la soțul său acasă și să îi omoare, aceștia împânzind orașul Năvodari. Spune că nu poate să iasă din casă, nu poate merge nicăieri în oraș deoarece rudele au amenințat că o omoară, dacă o prind.

A.G. din Năvodari, care este minoră, a formulat, pe 17 octombrie cerere privind emiterea unui ordin de protecție împotriva tatăl ei, unchiului, ginerele unchiului și soția unchiului, prin care instanța să dispună obligarea pârâților la păstrarea distanței de 100 m față de reclamantă, reședința acesteia, concubinul său, A. S.și tatăl acestuia, A.M., obligarea pârâților să nu ia legătura cu aceasta telefonic sau în altă modalitate, din pricina unor acte de violență ce au fost exercitate asupra ei săptămâna trecută. Fata își acuză tatăl că a amenințat-o cu moartea dacă mai vine în casa lui sau dacă o prinde. A invocat fapte de amenințare, răpire, lovire, tâlhărie, susținând că a suferit leziuni fizice și a fost maltratată psihologic, în data de 13 octomrbie a.c. Aceasta a acuzat că rudele sale au prins-o, în timp ce venise la domiciliu să-și ia din haine, au luat-o cu forța, amenințând -o cu un cuțit în casa tatălui său, au bătut -o, au sechestrat -o, au dezbrăcat -o, i-au furat brățările și cerceii din aur și, după câteva ore de teroare a reușit să fugă pe geamul de la toaletă și să ajungă la concubinul ei. Tatăl fetei a spus polițiștilor, dar și judecătorilor, că nici măcar nu a atins-o și nu a agresat-o prin nici un mijloc, precizând, totodată, că fata este terorizată, nu mai gândește limpede, că iubitul i-a luat mințile. A mai spus acesta că fiica lui minoră era măritată de doi ani de zile în momentul în care umbla cu concubinul și locuia împreună cu bărbatul ei în casa acestuia. Cum minora nu a făcut dovada stării actuale de pericol cu privire la viața, integritate a fizică sau psihică ori libertate, respectiv de stare de pericol a concubinului, care să fie provocată de tatăl său, instanța i-a respins cererea.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost si cu mine fata
0
0
De mica vagaboanta!
2
0
Sa se omoare....
5
0
Sunt Ciori imputite
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108