REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Regulamentul de funcţionare a agenţilor economici, MODIFICAT în şedinţă de Consiliu, la Eforie!

Regulamentul de funcţionare a agenţilor economici, MODIFICAT în şedinţă de Consiliu, la Eforie!

Replica API 1 iunie 2017 | 00:39 376

PE ULTIMA SUTĂ DE METRI!

PE ULTIMA SUTĂ DE METRI!

Regulamentul de funcţionare şi autorizare a agenţilor economici în oraşul Eforie a fost modificat! Noul regulament a fost aprobat în şedinţă de Consiliu Local, miercuri, fiind stabilite condiţii drastice la acordarea avizelor pentru programele de funcţionare; astfel, nu se eliberează aviz dacă prin activitatea sa agentul economic „aduce prejudiciu spaţiilor aflate în incinta sau în apropierea unor clădiri de valoare arhitectonică deosebită ori cu valoare de patrimoniu”, „exerciţiul comercial se face în spaţii improvizate şi/sau executate fără autorizaţie de construire” etc.

De asemenea, agenţii economici trebuie să ştie că, prin modificarea regulamentului, au fost aprobate următoarele amplasamente pentru desfăşurarea de activităţi temporare: în Eforie Nord, pe strada Panselelor, ăn Eforie Sud, în parcarea de la Cazino. Urmează ca tot Consiliul Local să stabilească numărul, modalitatea de atribuire a spaţiilor şi preţul.

Tot ca noutate, consilierii locali au stabilit că la Eforie Nord se poate autoriza ocuparea domeniului public în zonele Băi Reci – pentru spectacole, circ, activităţi recreative şi distractive, în zona Lac Belona – pentru agrement, parc distracţii, parca acvatic etc. În schimb, în Eforie Sud, hotărârea adoptată în şedinţa de miercuri, 31 mai, prevede că: se interzice comerţ de întâmpinare pe trotuar pe segmentul din strada Dezrobirii care se închide; pe segmentul din strada Dezrobirii care se închide se pot autoriza activităţi temporare pe domeniul public doar pe jumătate din lăţimea carosabilului etc.

În ceea ce priveşte terasele, regulamentul prevede că mobilierul trebuie să fie din lemn, fier forjat sau material plastic de înaltă calitate.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sedinta de consiliu asta este de fatada Serban vinde salvamarul lui Saimanov si pisicutul de Dilimache ca sunt in foame de ce nu ramane la primarie ca anul trecut nici un salvamar cu experienta nu vrea sa lucreze pentru Saimanov au angajat niste copii fara experienta din 10 mai ma intrb oare cum este posibil sa stii cu o luna inaintea sedintei de consiliu ca optii salvamarul cred ca este un aranjament
0
0
Am fost la o sedinta mai devreme noi, si ora 14 incepea sedinta asta de chimbare, cand, ce sa vezi fratioare vreo 40 50 de inci stateau afara, cand a vazut pe Chiparu la taiat de frica, e greu, am simtit in aer prima flatulatie, diresc, am fugat mancatias, neam dus repede, ca e greu daca nu vrei sa accepti si parerili la oameni din sat, da si cand nu esti de acord cu ei, sa iti umfle ficati cu o partida buna de box pe viu, eu am valoare, carciuma buna, fac ciorba instant, si fac si macroi pe plita, cum sa iau io bataie? Asa ca CIUJKA Hahaha nu neai prins!!!
1
0
ce s-a schimbat de 14 ani ? va spun eu buzunarele, toti aceeasi valoare ,adica de kko ...
1
0
banii la Toto se stie
1
1
Masina din imagine este a boului care are autoservirea de peste drum si toata vara incurca vizibilitatea la trecerea de pietoni , politia ce face , raspund tot eu , papa si ei la autoservire.
1
0
Super ai oficializat-o
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108