REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Remus Negoi, despre FUZIUNEA USR-PLUS: Drumul acesta este FARĂ ÎNTOARCERE

Remus Negoi, despre FUZIUNEA USR-PLUS: Drumul acesta este FARĂ ÎNTOARCERE

Replica API 12 august 2020 | 00:00 1184

Alianţa USR-Plus a susţinut marţi, 11 august, o conferinţă de presă în incinta Cafe Roma, din parcul Gării. În cadrul conferinţei au fost prezentaţi candidaţii USR-PLUS la funcţia de primar în localităţile Costineşti şi Năvodari. Prezent la conferinţă a fost şi Remus Negoi, preşedintele filialei USR Constanţa şi, în acelaşi timp, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa din partea alianţei USR-PLUS.

Remus Negoi

Remus Negoi a vorbit în cadrul conferinţei despre fuziunea dintre cele două partide, USR şi PLUS, care, la nivel judeţean, au avut permanent şedinţe comune şi grupuri comune de lucru. În plus, au fost discutate şi lucrurile pe care această nouă alianţă doreşte să le realizeze la nivel local.

“Pornim de la lucruri simple care pot fi făcute concret”

Candidatul la preşedinţia CJC a ţinut să menţioneze faptul că proiectele pe care celelalte partide le prezintă prin intermediul tehnologiei, în această campanie, sunt proiecte care puteau fi deja implementate. “Ceea ce vrem noi să facem sunt chestiuni simple care pot fi făcute şi care îmbunătăţesc calitatea vieţii oamenilor. Nu venim cu ecrane unde să prezentăm tridimensional tot felul de gogomănii ca cele venite din partea celor care au avut totate posbilităţile şi toate pârghiile să le facă. Nu aceasta e rezolvare, nu aceasta e viziunea pe care noi o împărtăşim. Pornim de la lucruri simple care pot fi făcute concret”, a declarat preşedintele filialei USR Constanţa.

Protocolul de fuziune prin absorbţie va fi votat pe 15 august

În cadrul aceleiaşi conferinţe, Remus Negoi a vorbit despre fuziunea USR-PLUS care va avea loc pe 15 august. Protocolul va fi votat de ambele partide, în cadrul unui congres susţinut online. “După semnarea protocolului de fuziune vom fi un singur partid. Vom vota online pentru că suntem mulţi delegaţi, 55 de la USR şi aproximativ, acelaşi număr şi de la PLUS. Drumul acesta e fără întoarcere, procesul de fuziune a pornit de ceva vreme şi s-a realizat în timp, iar până acum am lucrat împreună”, a mai declarat Negoi.

De asemenea, candidatul la preşedinţia CJC a precizat că forma propusă a protocolului de fuziune este prin absorbţie. USR absoarbe PLUS, dar conform spuselor lui Negoi, încă sunt chestiuni tehnice care vor trebui rezolvate până la momentul depunerii protocolului.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara inroarcere la lada de gunoi ....
0
1
Poate fuzioneaza si serviciile care le-au creat.
0
1
Domnule Negoi , in calitate de presedinte USR Constanta purtati raspunderea unei imense dezamagiri . Nu puteti sa ascundeti in spatele unui om onest ca Stelian Ion o intreaga lista de oportunisti , Caragheorghe , Cocargeanu sau Ochiulet sunt doar cateva exemple. Marea majoritate a constantenilor aveau alte asteptari , in care partidocratia sa fie inlocuita de meritocratie . Inca aveti timp sa propuneti persoane competente si oneste din societatea civila pe listele dumneavoastra!!!
4
0
asa este! asa au facut si la Mangalia, au pus un pustiulache care lucreaza la spit, intrat pe pile acolo, fost navigator. Candidatii sunt impusi de tartorul Caragheorghe, usr e un psd mai mic si mai vocal. nimic nou!
4
0
parca la navodari erau alti candidati de la voi pe fb pana acum cateva luni. cu afise si marketing copilul ala pe care l-ati ales la navodari are emotii cand vorbeste. pacat de voi ca puteati sa alegeti pe cineva puternic, nu oameni slabi pacat.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108