REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Restaurantul ALBATROS de pe TRAIAN va deveni MEGA IMAGE! VIDEO

Restaurantul ALBATROS de pe TRAIAN va deveni MEGA IMAGE! VIDEO

Replica API 13 ianuarie 2022 | 00:26 4432

Cunoscutul restaurant Albatros – Ciupercă, de pe strada Traian, a devenit istorie! În locul acestuia se va deschide primul supermarket Mega Image Rotund din municipiul Constanța. Vă reamintim faptul că, în cursul zilei de joi, 16 septembrie 2021, Primăria Municipiului Constanța a emis autorizația cu numărul 731 ce prevede reamenajarea spațiului existent în spațiu comercial prin modificare compartimentare, modificări fațadă, realizarea rampe acces, amplasare reclamă publicitară. Astfel, de câteva zile, muncitorii dau de zor să termine lucrările.

Este zarvă mare, iar lucrările sunt în toi pe strada Traian, numărul 52, din municipiului Constanța. Aici, până nu de mult funcționa celebrul restaurant Albatros, cunoscut sub denumirea de Ciupercă, fiind unul dintre cele mai vechi din oraș și printre puținele care ofereau vedere panoramică asupra Portului Constanța. În prezent, o echipă de muncitori lucrează de zor pentru a amenaja unicul magazin Mega Image Rotund din municipiu.

Ciuperca a dispărut, în locul restaurantului va răsări un magazin

În acest sens, societatea Mega Image SRL a solicitat și obținut de la Primăria Municipiului Constanța o autorizație de construire ce prevede reamenajarea spațiului existent în spațiu comercial prin modificare compartimentare, modificări fațadă, realizarea rampe acces, amplasare reclamă publicitară. Vorbim despre modificarea Restaurantului Albatros, unul dintre cele mai vechi din oraș și printre puținele care ofereau o vedere asupra Portului Constanța. În locul restaurantului se va deschide primul supermarket Mega Image rotund din Constanța. Documentul emis de municipalitate are o valabilitate de 12 luni.

Restaurantul Albatros, amendat din cauza unei pomeni

Polițiști din cadrul Secției 3 Constanța s-au sesizat din oficiu în luna octombrie 2020 cu privire la faptul că, la un restaurant din municipiul Constanța, ar avea loc un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, care nu ar fi respectat prevederile legale referitoare la unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o comemorare, care se desfășura atât în spațiu închis (cu participarea a 38 de persoane), cât și pe terasa localului (22 de persoane) încălcându-se astfel prevederile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive). Potrivit informațiilor noastre, este vorba de restaurantul Albatros. Administratorul societății comerciale în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
istoria orasului e la pamant .
6
2
Face Mos Teaca niste alveole de parcare cu plata... Necrofag oportunist.
10
1
Si unde vor parca clientii masinile?
15
1
in ro...nici pomeniera mortilor nu o mai poti face.
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108