REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.2° Constanța Sâm., 13 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6789
33.2° Constanța Sâmbătă, 13 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6789
 

Restaurantul Albatros din Neptun se extinde

Restaurantul Albatros din Neptun se extinde

Andreea VREJOIU 27 mai 2023 | 00:00 1418

Regia Autonomă ,,Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat”, RA-APPS, aflată în subordinea Guvernului României, intenționează să modernizeze un restaurant de pe litoral. Este vorba despre Restaurantul Albatros, din Neptun, localizat pe strada Trandafirilor, numărul 18. La începutul lunii aprilie, Primăria Municipiului Mangalia a eliberat o autorizație de construire ce vizează execuția lucrărilor extindere a terasei exterioare. Documentul emis de municipalitate are o valabilitate de 12 luni.

Restaurantul Albatros din Neptun se extinde

Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat se apucă de modernizat locațiile pe care le deține în sudul litoralului românesc. După zeci de licitații în care regia încerca să scape de mai multe bunuri imobile, iată că, a venit momentul să se apuce și de treabă. În cursul lunii aprilie, Primăria Municipiului Mangalia a eliberat autorizația de construire pentru Regia Autonomă ,,Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat”, RA-APPS – SRP Neptun, ce prevede modernizarea și extinderea terasei Restaurantului Albatros. Lucrările ar urma să fie edificate pe strada Trandafirilor, numărul 18, în stațiunea Neptun.

Restaurantul Albatros din Neptun se extinde

Ce este RA-APPS?!

Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) este o regie autonomă din România care funcționează pe bază de gestiune economică și autonomie financiară. Are ca obiect de activitate administrarea, conservarea, protejarea și întreținerea imobilelor în care își desfășoară activitatea Guvernul, ministerele, autorități și instituții publice, asociații, fundații, cabinete de avocatură, birouri notariale, locuințele de protocol, precum și închirierea și exploatarea spațiilor de locuit și a celor cu altă destinație decât cea de locuit.

Printre proprietățile RA-APPS se numără Palatul Victoria (sediul Guvernului), Casa Presei Libere, Palatul Snagov, Palatul Știrbei sau Sala Palatului din București. În plus, Regia deține mii de hectare de teren în diferite zone ale țării. Alte proprietăți: Palatul Foișor din Sinaia, hotelul Mara din Sinaia, vilele Lac Floreasca, Vila Brădet de la Suceava, Palatul Olănești. Este acționar majoritar la compania din domeniul turismului: Olimp Estival 2002 - SA Mangalia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
43742103017
5/49
2224208296
joker
564213191