REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Reţeaua electrică din cartierul Tineretului din Ovidiu, aproape de finalizare

Reţeaua electrică din cartierul Tineretului din Ovidiu, aproape de finalizare

Replica API 1 mai 2018 | 00:00 472

Cartierul Tineretului din orașul Ovidiu are, în sfârșit, rețea de curent electric. Lucrările au fost demarate în luna martie, după ce a trecut și ultimul val de zăpadă și ger. Așa cum s-a promis, până în vara acestui acestui an, zona va fi electrificată, iar proprietarii caselor nou-construite își vor putea executa lucrările de racordare la rețeaua electrică.

Până în prezent, au fost montați stâlpi din beton pe toate străzile și au fost întinse cablurile electrice, fără a se face conexiunile propriu-zise la un post de transformare. Pe aceiași stâlpi urmează ca Primăria Ovidiu să monteze lămpi pentru iluminatul public. De remarcat că aproximativ o treime din rândul familiilor care și-au construit case în acest cartier s-au mutat deja, având racorduri electrice provizorii, sub formă de ”organizare de șantier”.

Odată rezolvată și problema curentului, mai rămâne cea a canalizării, care există din punct de vedere fizic, dar nu poate fi folosită întrucât nu a fost încă preluată de Regia de Apă. După mulți ani de așteptări, începând din acest an, ovidienii din această parte a orașului vor avea, în sfârșit, energie electrică în case, în baza contractelor de furnizare încheiate cu ENEL.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La fiecare stalp montat primaria plateste acest ziar de rahat din banii cetatenilor Ce realizare pe acest pinochio
1
0
Vai ce mare realizare, pai voi trebuia sa aveti utilitatile din prima zi din care incasati impozitele celor care constriesc acolo. Stirea trebuie sa fie ca in sfarsit, primaria a facut ce trebuia sa faca demult.
5
0
De cacat, ne doare capullllllmi-e rau....vomit8!!!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108