REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Rețeaua Telekom A PICAT! Abonații se plâng că nu pot efectua apeluri. Iată ce spune OPC

Rețeaua Telekom A PICAT! Abonații se plâng că nu pot efectua apeluri. Iată ce spune OPC

Replica API 6 martie 2018 | 00:10 3905

Haos printre posesorii de telefoane mobile! Toți cei care au cartele pre-pay sau abonamente Telekom se plâng că nu pot să efectueze apeluri. Totul a început luni, 5 martie, după ora 14:00. Le apare instant mesajul „Neînregistrat în rețea”, neputând să sune, să primească mesaje sau să acceseze datele mobile.

Potrivit reprezentanților Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, există o defecțiune a echipamentelor Telekom, situație care duce la imposibilitatea folosirii terminalelor acestei companii.

„Am luat legătura cu structura centrală a Telekom și ne-au asigurat că termenul de 72 de ore prevăzut în convenții nu va fi atins, defecțiunea urmând a se soluționa mai rapid”, a spus Horia Constantinescu, comisar șef adjunct la CJPC Constanța.

De asemenea, și alte județe sunt afectate, nu doar Constanța.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca se poate un raspuns urgent..iar a picat retaua? Cand dau sa sun imi apare neinregiatrat in retea..pana la ora 12 am putut suna si acum nimic
0
0
sa ma cac in telekom ul vostru
1
0
Semnal foarte slab la conexiune internet.platesc degeaba
1
0
Eu am abonament la Digi si sunt multumit. Am si cartela Telekom. Doar semnalul 3G nu are aria de acoperire extinsa, ca la Digi.
0
1
ok daca cetateanul nu plateste abonamentul e penalizat procentual de ce telekom nu ar aplica in minus un procent la factura deoarece sanctiunile sa fie reciproce.de ce pentru unii muma si pentru alti ciuma CE ZICI OPC se poate face asta doar e ceva normal
9
2
Vodafone e giugiuc
8
2
Sunt abonat Orange de peste 14 ani. Nu am ce sa le bag de vina!!!
2
3
Nu mai platesc nimic,si asa am platit o luna in plus anul trecut,portarea la vodafone nu au acceptat-o,rezilierea contractului nici nu m-au bagat in seama,o sa ii las asa,sa ma bage in preventelul lor.
5
0
Toti taranii si-au facut abonament la cosmote.Ca nu se multumeau taranii cu o cartela prePay sa poata schimba simplu reteaua.Au vrut abonament,le-au dat cosmote la fraieri in pretul abonamentelor si telefoane care ramasesera nevandute.Ce sa mai? Prostie bouleana gsm!! Si dupa ce a inregimentat o armata de tarani cu abonamente cosmote le-a dat vestea buna : cosmote devine telekom! Luati cu lamuitza!!!!3G,4K! Adica, Unul mai prost K altul!
6
5
M-am facut de kakat am umblat la telefon crezand ca nu face simul contact am schimbat aparatul si tot pwla semnal DACA mai face asa ma abonez din nou la orange
6
3
Ai gresit reteaua baiatu' meu !
14
1
din comentariile de mai jos vezi cati analfabeti sunt abonati la telekom. vaca aia nu putea sa vb su sotul de 10 zile,,fa proasto, poate nu vroia el sa sa vb cu tine de proasta ce esti si te-a pus in blacklist .hahhaha. si saracul ala din franta, n-are bani de abonament acolo, merge cu ala de aici. saraciilor puneti mana pe carte
5
8
pai tu vii cu scuza ca te incadreazi in termenul de 72 ore pentru remediarea avariei cind iti pica reteaua timp de 5 ore pe jumatate de tara, povestea asta e pentru avarii de natura izolata. In acest caz trabuia o luare de pozitie ferma si cteva demisii la nivel de conducare!
7
3
Sunt casiera la un centru comercial. Poate multi dintre voi nu stiti, Dar POS-urile pentru plata prin card bancar functioneaza cu o cartela SIM, ca si telefoanele mobile. Inchipuiti-va pierderile comerciantului dar si neplacerile cauzate clientilor care, neavand lichiditati, au fost nevoiti ori sa mearga la bancomat sa revina cu bani Cash, ori sa renunte efectiv la produsele de care aveau nevoie.
8
0
Orange orange
9
2
Sunt cei mai tari de pe piata si isi respecta abonatii!
6
10
Deci se respecta termenul de 72 de ore, ca sa nu putem rezilia contractul, dar abonatii sa suporte aceste probleme de acest gen cam cand au chef cei de la Telekom ??? Dar echipamente de rezerva nu au? Nu sunt pregatiti de astfel de situatii? tinand cont de banii ce ne incarca la facturi??? Sa amintim ca au fost probleme si anul trecut 2017 si la fel am fost dusi cu zaharelul ... In acest caz cred ca acea conventie sa cada.... la fel cum a picat semnalul
9
1
Nu va mai platim facturile daca nu rezolvati problema in maxim 12 ore!
18
1
Sa va fut in gura de prosti ma pis pe abonamentul vostru
17
3
este specificat dupa primele 60 de minute taxate efectuate pentru protejarea abonatului si a nu face daune companiei tkrm telekom romania toate serviciele trebuiesc suspendate chiar dk abonatul detin 1 sau mai multe abonamente ...si mie mi-a venit factura 4531ron..tinand cont ca din luna iunie 2017. nu mai ajung facturile aici la bloc nici la vecini..cand le spun asta la telefon spun ca dece nu verific singur..am dat si imi spune momentan seeviciu este indisponibil..cu dreptatea mea scris negru pe alb tot ei sunt in castig de cauza..ma lupt cu morile de vant
7
4
Ar trebui la data scadenta a facturi s-a nu le facem plata
19
3
Eu eram in Franta si nu am putut suna sau sa fiu sunat
5
1
nu am putut vb cu sotul meu 10 zile eu am prb cu cartela nu de o zi doua de atatea zile.... sa va fie rusine va dau in judecata
10
4
Panaramelor care sunteti telecom
10
4
Sunteti niste jegosi sigur cu pr pe care leati facut veti perde jumate din abonati sau chiar pe toti muistilor sa va fut nevestele in gura.
9
4
Sa va iau telekomul in salam!
15
6
Oare daca ii dau in judecata, am castig de cauza? Am pierdut bani din cauza retelei!
15
5
le trebuie alte echipamente..
17
6
Abia astept sa scap de mizeria asta de retea! Prima oara cu facturile , acum cu reteaua! Niste nenorociti carora nu le pasa de clienti!
14
0
Ce bine este pe Orange.
41
4
S-a deplocat reteaua!
5
4
Jegosiiiiii....
13
4
cea mai buna retea !
16
10
Ce o parte din clienti?!! Ca sunt toti clientii afectati.Mintiti! Si inca ceva! Telekom e fosta cosmote,fosta cosmorom siiiiiii...fosta romtelecom aia de stat care tot asa proceda.
4
10
Pai daca v ati dus la mocangeala...vb la tel doar cand e soare...amaratilor
14
2
numai la digi nu functioneaza 4g
15
9
Sal futa dracu de telefon cu nelimitatele lor ca nu mai dau semnal de cand au nelimitat ca sa nu mai putem vb sai fut cu reteaua lor ma mut la alti
21
3
platim o carca de bani si pentru ce faceti naibii ceva
20
3
Daca va abonati la astia ieftini asa o sa fie si calitatea
6
4
cand la firme straine ajung directori, pardon vatafi romani angajati pe pile si cursuri de gargara, pentru ca pe ei ii intereseaza doar profitul, totul se duce dracului mai intai din interior si dupa aia toata afacerea, urmeaza vanzarea firmei si roiul, capitalism de rahat
10
5
o firma de kkkkk
12
3
retea de telefonie se numeste TELEKOM.Preturi super si servicii de CACAT.Mai bine DIGI decat CIRCUL DE TELEKOM !
12
6
O companie de doi lei
22
5
Remediati problemele cu reteaua Nenorocitilor de ce va platim ! Orange merge cel mai bine Vorba aia tara de cacat si oamenii de rahat ! Ati distrus tara !
17
4
Remediati problemele cu reteaua Nenorocitilor de ce va platim ! Orange merge cel mai bine Vorba aia tara de cacat si oamenii de rahat ! Ati distrus tara !
9
8
Lipsa de respect pentru cei care utilizeaza reteaua telekom! Probleme sunt cu miile , iar sumele de pe facturi vin dublate sau chiar triplate nejustificat ! Sa facem ceva, oameni buni ! Este dreptul nostru !
11
8
Telekom... mai bine alte retele decat asa ceva...
25
4
Asta e o tara de cacat
5
9
Am fost la ei si mi au spus ca nu este vina lor
8
0
folosim porumbei mai bine
10
3
Aceeasi situatie a fost si acum doua saptamani, e lipsa de respect fata de clieni!
13
3
Bai fratilor, mai cititi o carte. Comentariile voastre imi dau cancer.
19
1
Telekom - a murit de tot. Nu se mai remediaza nimic intra in faliment direct prin metoda asta ca sa nu mai fie probleme.
12
0
Cat o sa mai dureze?
8
1
De la 2 nu mai pot suna. Am crezut ca are o priblema telefonul. Am incercat toate metodele sa remediez iar acum am dat peste articolul asta si banuielile mi s-au adeverit. Sper sa se rezolve repede!
10
1
Oare mai stam mult sa asteptam
6
0
16 ore timp de remediere a problemei telekom
12
4
Nici un serviciu, de mai bine deo ora, eram la un pas sa merg cu tel la service.
4
0
Sant la Tara si toti din familie avem Telecom nu merge nimic eu rup contractul le dau toate cartelele si nu mai platesc nimic ma mut la o alta firma mai serioasa
14
0
Este 16 55 nu pot lucra nu pot suna
15
4
Retea de 2 bani....cei mai nesimtiti astia.....ma gandeam ca mi s a defectat telefonul...dar de unde??!!jegurile astea isi bat joc de noi
15
3
Niste nesimtiti ordinari , numai probleme am la ei , niciodata nu e semnal , acoperire 4g nu exista , JAVRE.
17
8
Nici in retelele fixe nu poti suna
5
4
Bai astia, ce plesca mea faceti cu reteaua pizdii? Dati-ne mai repede drumul la semnal ca inebunesc aici!
6
7
Era sa-mi sparg telefonul..fratilor ce ati facut..?
5
4
Bravo telekom Sami bag picioarele era sami sparg telefonul de nervi ca am crezut ca lam stricat
5
7
16:35 .. inca neinregistrat in retea
4
3
Daca ai nokia 3310 logic ca nu prinzi 4G
5
4
orange e nr.1 absolut. Vodafone se mentine, digi urca mult si deja au VoLTE, Telekom a ramas ultimii la tot. pe cartela PrePay Telekom nici macar nu ai 4G !
10
5
Nici acum nu merge.de la ora 13..tot astept. Nu sunt dependenta de telefon, dar chiar trebuie sa sun pe cineva sa rezolv o problema. E aproape 16.30 ceasul. E ABERANT!!!!
7
2
De ce a picat semnalul?
6
2
am vazut zeci de persoane,care cadeau pe strazi,de durere in suflete,deoarece nu le functionau telefoanele...cum este posibil asa ceva???cand sunt unele persoane care se hranesc spiritual cu telefoane..daca le ei telefoanele,ori innebunesc,ori se sinucid,...aceste persoane vor fi dependente de aceste obiecte,care vor aduce mari neplaceri,starii lor de sanatate...pe strazi,cu ochii in telefoane,dau involuntar peste masini,peste oameni...nu le trebuie loc de munca,n-au vevoie de mancare..dati-le telefoane,....
15
7
Spuneti mai clar telekom fostul cosmorom si fostul cosmote.Cu tarife mici pt necajiti care nu se supara cand cade reteaua pt ca nu prea stiu cu tehnica.Oameni de la tara cu telekom
20
16

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108